... poszedłem do kina z nadzieją na coś przełomowego, niesamowitego. Co dostałem? Zwykły, przeciętny film, miejscami może zahaczał o horror, ale ogólnie nic nadzwyczajnego. Sama historia może i jest ciekawa, ale mimo że film trwa tylko półtorej godziny, to trochę przynudza. Jeszcze raz przekonałem się że nie można wierzyć recenzjom. Najlepiej obejrzeć na własne oczy i wyrobić sobie własną opinię. Nie twierdzę że film jest całkiem kiepski, tylko że nie jest wybitny. Doceniając pomysł na scenariusz i realizację daję 7/10.
to po co dajesz taką wysoką ocenę??? dla mnie ten film to niewypał kompletny i zasługuje na 3, może maks. 4, a nie 7.
Dokładnie 7 to jest przecież wysoka ocena 5 max na prawdę nie było się czego bać a krytyk do Herediety porównując to chyba coś wziął odurzającego.
Dziwne tylko że średniego filmowi (odwołując się do Twoich słów) dajesz 7/10. Ja za średni dałbym 4 albo 5/10.. Osobiście na tyle oceniam ten film - 5/10 - przeciętnie - bo chwilami jest przyzwoicie, a chwilami jak dla mnie b. przeciętnie..