strasznie słaby film i patologiczny jak taki kmiot może zdobywać tak wysokie noty widać podobna młodzieżowa patologia dzisiejszych czasu tylko wystawia oceny w końcu to w ich patologicznym stylu
Ludzie mają gusta. Każdy ma inny. To, że większości się spodobał, nie oznacza że oceniający są młodzieżową patologią - cokolwiek to znaczy.
no właśnie brak gustu i patologia przeniesiona na ekran to największa choroba naszych czasów taka szmirę tak wysoko oceniać
Z całym szacunkiem ale ty oceniasz filmy dla nastolatkow na 10, Free Guy, Dziewczyny z Dubaju(to dpiero patola) John Wick typowe filmy dla nastolatków a tutaj mowisz patola i młodziez. Ja nie widze w tych filmach nic specjalnego oprócz efektów i kontrowersji... Ja ocenilem "Mów do mnie" bardzo dobrze poniewaz wnosi cos nowego do kina grozy, nowy motyw ktorego brakuje.
jaki motyw grozy co ty srasz ze strachu na tym filmie ?? żadnej tam grozy nie ma ani strachu nic a nie no spoko pewnie przedszkolaki będą się bać człowieku ja 30 lat oglądam horrory i filmy grozy a zacząłem w wieku 6 lat
i co to za nowy motyw jest ? ze banda debili zabawia sie ręką?jak tablica żenada
Free guy to zajebista komedia tym bardziej jesli ktos jest fanem gier komputerowych ,widzisz dziewczyny z dubaju oceniam na 10 bo jako pierwszy film w polsce pokazał jakie kure...stwo jest w tych czasach ,przykro mi ze nie lubisz filmów akcji bo nie znam złego filmu z Keanu
Ja zaczynałem w podobnym wieku i były to kiedys opowieści z krypty, dla mnie horrory nie sa juz straszne, ostatni na ktorym sie bałem bylo Lśnienie 15lat temu. Tak reka to jest fajny motym, cos nowego i doceniam to bo tego brakuje aktualnie w kinie grozy, Tego ja potrzebuje w kinie grozy bo krew,okrucienstwo,duchy,opetania jest juz dla mnie nudne.
to wybacz ale więcej widać horrorów oglądałem od ciebie i lata 70-85 juz parę filmów z mordecza ręka było ,lśnienie było straszne nigdy nie przypominam sobie
dobry horror to jak dobry film akcji z dobrym aktorstwem i dobra fabuła nie ma strasznych filmów ale ten film ani na horror ani na film grozy nie zasługuje juz od bardzo dawna nie było dobrego horroru i nadal nie ma