PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10026657}

Mów do mnie!

Talk to Me
2022
6,7 36 tys. ocen
6,7 10 1 35883
7,0 64 krytyków
Mów do mnie!
powrót do forum filmu Mów do mnie!

słaboooo

ocenił(a) film na 3

strasznie słaby film i patologiczny jak taki kmiot może zdobywać tak wysokie noty widać podobna młodzieżowa patologia dzisiejszych czasu tylko wystawia oceny w końcu to w ich patologicznym stylu

ocenił(a) film na 7
leviatan_ski

Ludzie mają gusta. Każdy ma inny. To, że większości się spodobał, nie oznacza że oceniający są młodzieżową patologią - cokolwiek to znaczy.

ocenił(a) film na 3
Akiozzo

no właśnie brak gustu i patologia przeniesiona na ekran to największa choroba naszych czasów taka szmirę tak wysoko oceniać

ocenił(a) film na 7
leviatan_ski

A co według ciebie jest "patologią" i "brakiem gustu" w tym filmie?

ocenił(a) film na 8
leviatan_ski

Z całym szacunkiem ale ty oceniasz filmy dla nastolatkow na 10, Free Guy, Dziewczyny z Dubaju(to dpiero patola) John Wick typowe filmy dla nastolatków a tutaj mowisz patola i młodziez. Ja nie widze w tych filmach nic specjalnego oprócz efektów i kontrowersji... Ja ocenilem "Mów do mnie" bardzo dobrze poniewaz wnosi cos nowego do kina grozy, nowy motyw ktorego brakuje.

ocenił(a) film na 3
thelon92

jaki motyw grozy co ty srasz ze strachu na tym filmie ?? żadnej tam grozy nie ma ani strachu nic a nie no spoko pewnie przedszkolaki będą się bać człowieku ja 30 lat oglądam horrory i filmy grozy a zacząłem w wieku 6 lat
i co to za nowy motyw jest ? ze banda debili zabawia sie ręką?jak tablica żenada
Free guy to zajebista komedia tym bardziej jesli ktos jest fanem gier komputerowych ,widzisz dziewczyny z dubaju oceniam na 10 bo jako pierwszy film w polsce pokazał jakie kure...stwo jest w tych czasach ,przykro mi ze nie lubisz filmów akcji bo nie znam złego filmu z Keanu

ocenił(a) film na 8
leviatan_ski

Ja zaczynałem w podobnym wieku i były to kiedys opowieści z krypty, dla mnie horrory nie sa juz straszne, ostatni na ktorym sie bałem bylo Lśnienie 15lat temu. Tak reka to jest fajny motym, cos nowego i doceniam to bo tego brakuje aktualnie w kinie grozy, Tego ja potrzebuje w kinie grozy bo krew,okrucienstwo,duchy,opetania jest juz dla mnie nudne.

ocenił(a) film na 3
thelon92

to wybacz ale więcej widać horrorów oglądałem od ciebie i lata 70-85 juz parę filmów z mordecza ręka było ,lśnienie było straszne nigdy nie przypominam sobie
dobry horror to jak dobry film akcji z dobrym aktorstwem i dobra fabuła nie ma strasznych filmów ale ten film ani na horror ani na film grozy nie zasługuje juz od bardzo dawna nie było dobrego horroru i nadal nie ma