PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=420062}

Męka

Torment
2008
2,4 431  ocen
2,4 10 1 431
Męka
powrót do forum filmu Męka

Nawet niezły

ocenił(a) film na 6

Właśnie skończyłem oglądać film i muszę przyznać , że jest całkiem straszny , zwłaszcza jeśli ogląda się go w nocy . Nie wiem dlaczego ma tak niską ocenę , bo na tym filmie można się wystraszyć , zwłaszcza widząc klauna mordującego ludzi w psychopatyczne sposoby . Film oceniłem na 6 / 10 , bo co prawda jest straszny i początkowo interesujący , ale pózniej staje się trochę nudny i naciągany . Ale końcówka wynagradza wszystko . Dlatego polecam go każdemu , kto chcę się wystraszyć .

ocenił(a) film na 1
bongusia

Niezły? Raczej strasznie nudny , nic godnego uwagi i zdecydowanie nie polecałbym go nikomu , no chyba że ktoś ma problemy z zasnięciem to zapewniam że ten film zdecydowanie bosko usypia nawet nocą ;]
Co do scen mordowania są tak nudne i naciągane że ziewałem na nich po jakiego grzyba w ogóle są tak ciągnięte jakby w zwolnionym tempie , zupełny brak akcji , adrenaliny nawet krwi nie było w porządnych ilościach , a o muzyce szkoda gadać jedyne o czym marzyłem gdy oglądałem ten film to żeby jak najszybciej skołować pilota i wyłączyć go.