PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=659861}

Młoda i piękna

Jeune & jolie
2013
6,2 33 tys. ocen
6,2 10 1 33311
6,1 27 krytyków
Młoda i piękna
powrót do forum filmu Młoda i piękna

Mając waginalno/analny atut kobieta moze bardzo wiele zyskac jednak moze rowniez wiele stracic bedac wymieniona na nowy model. Zwlaszcze przez bardziej majetnych mezczyzn.

NokiaFi

Zależy co kto lubi ;) a już tak całkiem serio, to film mnie zaskoczył na minus, nie były to najlepiej zainwestowane 84 minuty ;) Płaska i chuda małolata puszcza się z bogatymi, a potem ma problem przy kontaktach z rówieśnikami, biologii - nie oszukasz!

elmo81

Apropos twojej wypowiedzi na temat biologii. DOkladnie. Popedu seksualnego nie oszukasz. Jest pierdylion lekow na potencje itp ale nie ma srodka ktory obnizalby libido. Facet lyknalby cos takiego i przestal przejmowac sie ze nie ma nikogo do bzykniecia. A takie malolaty sa potrzebne starszym facetom ktorzy tak jak mowie: nie gustuja juz w wiekowo rownych sobie kobietach a dalej maja chcice!!!

NokiaFi

Sugerujesz, że partnerzy powinni dobierać się wyłączne według klucza swojej aktywności seksualnej i możliwości erotycznych, tak aby się wzajemnie zaspakajać... Charakter, zainteresowania, sposób bycia itp. schodzą na drugi plan? :D

elmo81

teoretycznie tak. ja szczesliwie mam kobiete ktora pozwala mi na naprawde wiele. naprawde. a sa zwiazki gdzie przykladowo - moj znajomy - jezeli odbedzie stosunek po bozemu to juz jest sukces.

NokiaFi

Ciekawe podejście do "luźności" w związku ;) Wracając do filmu, ten luz pomiędzy bratem i siostrą i brak krępacji też jest raczej niespotykany! Choć kulturalnie Francuzi to inna bajka niż my. "Kto był i próbował ten wie", cytując klasyka :D

użytkownik usunięty
NokiaFi

Brom obniża potencję, leki uspokajające, sporo p/padaczkowych etc, etc... ;)