Może i młoda jest ale co do pięknej ? To punkt widzenia od punktu siedzenia ... widziałem sto razy piękniejsze !Film taki sobie !
tu wszyscy twierdzą że jest najpiknejsza i najsexownejsza
http://natalieandrachel.files.wordpress.com/2013/11/interview-germany-november-2 013-marine-vacth-juergen-teller-78iuuu.jpg
umieram z zazdrości każda kobieta chciałaby tak wyglądać:D
Fakt nie wygląda tak dobrze jak w filmie ale zapewne Mendes również rano gdy wstanie bez "tapety"to wyglada nieciekawie ba prawie większość kobiet uznawanych powszechnie za piękne wygląda na co dzień przeciętnie.Ja Mendes nigdy się nie zachwycałem bo uważam,ze ma za ostre rysy twarzy wygląda dla mnie za mało "delikatnie" no ale żeby nie było mojej drugiej połówce znowu się ona podoba.Ta aktorka z tego filmu z powodu ,której robisz na tym forum tyle niepotrzebnego rabanu wygląda jak typowa nastolatka(idealna do tego filmu!),nie można powiedzieć,ze wygląda jakoś brzydko ma figurę,oczy i usta ładne jedynie mozna sie przyczepić do małych piersi ale czy to aż takie ważne?
Oczywiście wiadomo sa ładniejsze panie ale ta nie jest jakaś maszkara jak ty tu starasz się przekonać całe gro osób,ba robisz wręcz z tego jakąś krucjatę,dziwne to...
http://www.listal.com/viewimage/5212042
Oczywiście do naszej Krupińskiej(Miss Polonii) nie ma startu.
po grzyba wkleiłeś zdjęcie z makijażem na którym i tak jest fatalna?
mendes bez tapety wygląda źle?
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2012/06/11/article-2157633-138DE982000005DC-488_4 68x712.jpg
wygląda lepiej niż 97% w
gdyby każda kobieta tak przypominała siebie bez tapety wszystkie były by piękne
He he naprawdę wyglada zaj ebiscie i te usta jak Joker,dla mnie wyglada jak maszkara.
nie wiem jak można powiedzieć, że ona nie jest piękna, tak dokładnie piękna! z ciekawości zapytam kto dla Was jest kobiecym ideałem?
Gemma Arterton, Mélanie Laurent i tam jeszcze kilka. Ta aktorka z tego filmu też niczego sobie. Każdy ma chyba inne ideały ;)
Dawno, dawno temu żył sobie znamienity człowiek a zwał się Leonardo da Vinci. Znakomitość nad znakomitości. On to po długiej i żmudnej pracy, po dokonaniu obliczeń stworzył wzorzec kobiecego piękna, które skonkretyzował ustalając co ile razy w czymś się mieści, czyli ustalił proporcje pięknego ciała. Chcący pogłębić wiedzę w tym temacie, wysyłam do poszperania w internecie. Przyjmując 10 za ideał to filmowe "piękno znalazłoby się w przedziale 5-6. Przyciąganie ziemskie popsuło harmonię ciała filmowej "piękności" przesuwając jego pewne elementy ku dołowi. Generalnie każdy młody jest piękny - chyba, że nie jest. Trochę jestem przygnębiony, bo to elementarz, w postaci ruchomego obrazu, nauczający jak sobie nieźle w młodym wieku dorobić. Młody wiek !? od ilu lat !? - w podstawówce dziewczynki za pocałunek z języczkiem biorą 5 euro !? - niezła szkoła !? Interesujący film z niezłym zakończeniem - 6/10 !!!
przecież jest piękna. Nie ma napisane, że najpiękniejsza, bo to zależy od gustu czy coś jest ''naj'', ale piękna nie można jej odmówić... podleczcie kompleksy, albo bądźcie bardziej tolerancyjni... co za ludzie....
Jest piękna i naturalna, jak komuś się nie podoba to chyba lubi tylko puste lale z toną makijażu albo jest pedałem
Jest fantastyczna, świeża i piękna. Wiadomo, że niepochlebne opinie na forum to w większości nawet nie gust tylko zazdrość.
Według mnie jest piękna...Taka świeża i naturalna.Ma piękne oczy,takie melancholijne,te pełne usta.Oglądając film nie mogłam oderwać momentami od niej wzroku.
Miałam tak samo. Film mnie znudził, ale dla mnie jest piękna, a przy tym naturalna. Taka kobieta jest dla mnie piękna, minimum lub i zero tuningu a i tak idealna, przepiękna. Coraz mnie takich dziewczyn, bo u nas z opoznieniem wchodze zabiegi i niestety znaczna część na ulicach albo zaniedbana, a te "zadbane" tak napuchniete ze az przykro, no wszystko na trend z Dubuju.
Oczywiście czy jest piękna to kwestia indywidualna, ale żeby powiedzieć, ze brzydka???