PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10048456}

Młode serca

Junge Herzen
2024
7,5 591  ocen
7,5 10 1 591
6,0 2 krytyków
Młode serca
powrót do forum filmu Młode serca

który wyskoczył ze swoim Close, i patrzcie jak szybko znajduje naśladowców. Promocja homoseksualizmu wśród dzieci idzie pełną parą w Europie Zachodniej, dobrze że w Środkowo-Wschodniej są silne środowiska konserwatywne. Tylko tych dziecięcych aktorów szkoda.

CorporalHicks

Takie filmy powstawały już w latach 60 więc wcale nie idzie pełną parą.Aktorzy wiedzą na co się godzą,są pod opieką psychologiczną podczas robienia zdjęć i rozumieją że to tylko odgrywanie ról filmowych. 

Wahasin

Ciekawe czy 16-letnia Agnieszka Włodarczyk która grała w rozbieranych scenach z Lindą w filmie Sara, też była instruowana że "to tylko film". Albo Arkadiusz Jakubik który miał traumę z powodu filmu w którym musiał zagrać nago w wieku 8 lat.

CorporalHicks

Nie obejrzałeś filmu Close i nie wiesz co piszesz. Tak, w Europie Środkowo-Wschodniej są silne środowiska konserwatywne, w których są ukryci, sfrustrowani geje, żyjąc całe życie w kłamstwie i walcząc ze środowiskami LGBT. Hipokryci. Nieszczęśliwi ludzie tak jak Jarosłąw Kaczyński, o którego orientacji było wiadomo od 30 lat, bo był w nieformalnym związku z Nasierowskim. Ostatnio bardzo, bardzo głośny coming out Antoniego Maciarewicza, który uwielbia młodych chłopców z owłosionymi nogami. Ok. 4 lata temu głośny był coming out słynnego posła od sklepów mięsnych lgbt w San Francisco, który proponował seks oralny w jednym z gejowskich klubów w Krakowie działaczowi lewicy Michałowi Kowalówce. Najsilniejsze środowisko konserwatywne to przecież kościół rzymsko-katolicki w którym jest najwięcej ukrytych, nieszczęśliwych gejów z uporem maniaka walczą kazaniami z ambony do ciemnego luda, a weekendy i na urlopach orgietki homoseksualne urządzają. Niektórzy słynni biskupi molestowali kleryków. Te środowiska konserwatywne to zakłamani i nieszczęśliwi ludzie. CorporalHicks - strażnik moralności dzieci i młodzieży - spadłem ze stołka ze śmiechu.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
CorporalHicks

Czy ty rozumiesz co ty piszesz ???
Jakiej złej wiedzy ???
Wierzysz, że jak nie ma o czymś mowy to tego nie ma.
Orientacji seksualnej się nie wybiera i choćbyś nie wiem jak bardzo będziesz zaklinał rzeczywistość to tego nie zmienisz. Mam wielu znajomych homoseksualistów i są wspaniałymi ludźmi.
No niestety postać grana przez Chabiora (wzorowana na Macirewiczu) okazała się prorocza. Macierewicz w realu jest pedałem tak samo jak J. Kaczyński.
Dla czystej satysfakcji chciałbym , żeby twoje dziecko okazało się homoseksualne, albo bliskie ci osoby. Co wtedy zrobisz obrońco moralności ??

andwhenidie

Ja się oczywiście nie zgadzam z tą teorią, bo ludzie niekoniecznie rodzą się gejami ale stają się nimi np.w wyniku doświadczeń życiowych, jak np. pobyt w więzieniu, albo innym czysto męskim środowisku. To że decydują o tym geny to zostało uknute przez grupę lekarzy z USA, których celem było wykreślenie homo z listy chorób.
Zresztą mamy przykład - "Bohemian Rhapsody", film biograficzny o Freddiem Mercurym, zaj**bistym piosenkarzu któego niektóre utwory cenią nawet narodowcy i nie ma znaczenia jego życie prywatne. W filmie widzimy że z początku romansował tylko z Mary Austin, był już nawet zaręczony, ale to wąsaty gej Paul Prenter zwiódł go na złą drogę. Freddie w końcu przejrzał na oczy i pozbył się Prentera, ale niestety nie pozbył się Jima Huttona, było już za późno.

CorporalHicks

Nie masz absolutnie żadnych dowodów naukowych, że pobyt w więzieniu z heteryka uczyni homoseksualistę.Oczywiście zachowania homoseksualne są w więzięniu. Zachowania homoseksualne osób heteroseksualnych nie zmienią ich orientacji na homoseksualne. Mercury był biseksualistą, ale też otwarcie w różnych wywiadach mówił, że jest gejem. Homoseksualizm nie jest chorobą, bo nie powoduje psychopatologii i fizjopatologii i jest to udowodnione.

CorporalHicks

Nie masz absolutnie żadnych dowodów naukowych, że pobyt w więzieniu z heteryka uczyni homoseksualistę.Oczywiście zachowania homoseksualne są w więzięniu. Zachowania homoseksualne osób heteroseksualnych nie zmienią ich orientacji na homoseksualne. Mercury był biseksualistą, ale też otwarcie w różnych wywiadach mówił, że jest gejem. Homoseksualizm nie jest chorobą, bo nie powoduje psychopatologii i fizjopatologii i jest to udowodnione.

CorporalHicks

Człowieku jaki ty jesteś zacofany współczuję twojej rodzinie

kamil_kamil_70

Zacofani to byli twoi starzy, bo cię wychowali na przygłupa. Ja z kolei współczuję twojej rodzinie, pewnie w większości złożonej z niewierzących postkomuchów i ubeków.
Nie jesteś tu jedynym który potrafi obrażać.

ocenił(a) film na 6
CorporalHicks

1. Homoseksualizm zastępczy w środowisku pozbawionym kobiet to coś zupełnie innego niż orientacja homoseksualna.
2. Freddie był biseksualistą.

CorporalHicks

A co boisz się, że po obejrzeniu filmu staniesz sie gejem? Takie obawy mają tylko krypto. Oglądałem setki filmów z parami hetero i o dziwo jeszcze nie przestałem być homo.

ocenił(a) film na 10
CorporalHicks

Widać że ten film cię niczego nie nauczył bycie gejem to normalność którą powinien każdy szanować nie jest to nic złego serce nie wybiera

BoboMen

Taaa... normalność tylko według takich lewackich niewierzących pajaców jak ty.

ocenił(a) film na 10
CorporalHicks

Z grzeczności nie odpowiem na tą prowokacje.

BoboMen

Z grzeczności nie zwyzywam cię a powinienem.

ocenił(a) film na 3
CorporalHicks

Zgniłym lewakom nie przemówisz...Oni mają takie zatwardzenie na punkcie promowania dewiacji, że twardy jak kamień stolec podszedł już do mózgu i uciska ośrodki odpowiedzialne za trzeźwe myślenie.

ocenił(a) film na 3
BoboMen

Dlaczego dewiację nazywasz normalnością? Za chwilę powiesz, że gwałt to normalność, a za kilka kolejnych lat, że pedofilia.

ocenił(a) film na 10
Bokciu

Nie porównuj proszę zgody między dwiema osobami do przemocy i przestępstw. To manipulacja i zwykła demagogia. Homoseksualność to nie dewiacja, tylko naturalna różnorodność. Gwałt i pedofilia to krzywda, a tu nie ma mowy o żadnej krzywdzie. Widzenie różnicy to absolutne minimum uczciwej rozmowy.