PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=7958}
6,5 44 tys. ocen
6,5 10 1 44111
5,2 13 krytyków
Młode wilki
powrót do forum filmu Młode wilki

To powiedzenie chyba najlepiej zobrazuje poziom tego filmidła. Bzdurna i wielokrotnie powielana fabuła z beznadziejno-sztuczno-infantyl nymi dialogami. Twórcom takiego "czegoś" powinno się na jakiś czas odbierać prawa do robienia filmów (inne niektóre przykłady to:Wiedżmin, Quo Vadis, Słodko gorzki, Reich, Sara i wiele temu podobnych). Totalana "nuda i brak akcji".

piopio

jesteś niesamowicie zamerykanizowanym widzem, zero akcji piszesz?? chyba tego filmu nie oglądałeś bo już w pierwszych minutach masz akcję (napad na bank) ale cóż skoro się nie podobało to po co piszesz?

użytkownik usunięty
ADAMUS

ty piopio czy jak ci tam :D zero akcji no to ja mam dla ciebie film z full wypas akcją ŚMIERĆ W WENECJI :P film stworzony dla ciebie

ocenił(a) film na 2
ADAMUS

Pisze po to bo boleje nad tym ze w naszy kraju kreci sie takie szmiry (pisalem o tym) Zarzucasz mi ze jestem "zamerkanizowanym widzem" - posluze sie cytatem z filmu - "paradna jestes moja Justysiu" to ja nakrecilem ta chale ktora ma wlasnie SYMULOWAC amerykanskie kino akcji (jesli TY tego nie dostrzegasz to "to po co piszesz?") "Juz w pierwszych minutach masz akcje" ale jak to jest skrecone? dretwo i nijako to nie akcja tylko stare kino do ktorego ktos napisal dretwe oblesne i naciagane dialogi z zenujaco sztucznym dramatyzmem. Pozdrowienia

ocenił(a) film na 10
piopio

Weź ty nie denerwuj nas, Piopio.
Rozumiem, że ten film może ci się nie podobać, ale nie wciskaj pierdoł, że jest to bieda z nędzą. Akcja napadu na bank wcale nie jest drętwa ani nijaka. JAK SIĘ NIE ZNASZ TO NIE PISZ!!!!!!

ocenił(a) film na 8
piopio

Nie nadajesz sie do samodzielnego myslenia...

swoje konkluzje i wypociny przelewaj do zeszytu po zapelnieniu spal !