To powiedzenie chyba najlepiej zobrazuje poziom tego filmidła. Bzdurna i wielokrotnie powielana fabuła z beznadziejno-sztuczno-infantyl nymi dialogami. Twórcom takiego "czegoś" powinno się na jakiś czas odbierać prawa do robienia filmów (inne niektóre przykłady to:Wiedżmin, Quo Vadis, Słodko gorzki, Reich, Sara i wiele temu podobnych). Totalana "nuda i brak akcji".
jesteś niesamowicie zamerykanizowanym widzem, zero akcji piszesz?? chyba tego filmu nie oglądałeś bo już w pierwszych minutach masz akcję (napad na bank) ale cóż skoro się nie podobało to po co piszesz?
ty piopio czy jak ci tam :D zero akcji no to ja mam dla ciebie film z full wypas akcją ŚMIERĆ W WENECJI :P film stworzony dla ciebie
Pisze po to bo boleje nad tym ze w naszy kraju kreci sie takie szmiry (pisalem o tym) Zarzucasz mi ze jestem "zamerkanizowanym widzem" - posluze sie cytatem z filmu - "paradna jestes moja Justysiu" to ja nakrecilem ta chale ktora ma wlasnie SYMULOWAC amerykanskie kino akcji (jesli TY tego nie dostrzegasz to "to po co piszesz?") "Juz w pierwszych minutach masz akcje" ale jak to jest skrecone? dretwo i nijako to nie akcja tylko stare kino do ktorego ktos napisal dretwe oblesne i naciagane dialogi z zenujaco sztucznym dramatyzmem. Pozdrowienia
Weź ty nie denerwuj nas, Piopio.
Rozumiem, że ten film może ci się nie podobać, ale nie wciskaj pierdoł, że jest to bieda z nędzą. Akcja napadu na bank wcale nie jest drętwa ani nijaka. JAK SIĘ NIE ZNASZ TO NIE PISZ!!!!!!