PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=7958}
6,5 44 tys. ocen
6,5 10 1 44111
5,2 13 krytyków
Młode wilki
powrót do forum filmu Młode wilki

Gdyby ktoś spytał się mnie kiedyś jaki jest film, który kiedy byłam dzieckiem wywarł na mnie największe wrażenie odpowiedziałabym Młode wilki jest to pierwszy film jak pamiętam żebym widziała. Teraz , po tylu latach cały czas go oglądam i cału czas wydaje mi się świetny. Też wychowałam się na tym filmie i szkoda tylko, że aktorzy tam grający wylądowali w serialach, a raczej tasiemcach które nigdy się nie skończą.

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty

Aleś nabełkotał pajacu ------------------------------ ------------- :/

LaraQrcze

nie był to pierwszy film jaki widziałam ale pierwszy chyba na którym byłam w kinie (chodzi mi o takie samodzielne niby "dorosłe" pójście), film wywarł na mnie ogromne wrażenie, wrażenie nieustające które trwa do tej pory, wtedy miałam jakieś "naście" lat i byłam tym wszystkim zafascynowana, teraz mam dużo więcej i widzę w tym filmie pełno niedociągnięć, ale nie przeszkadza mi to w oglądaniu go przynajmniej raz w miesiącu,
a różnica po tylu latach jest taka że już nie podkochuje się w Cichym :-)

ocenił(a) film na 10
LaraQrcze

Film jest świetny:) Szkoda, że twórcy tak troszke zamknęli sobie droge na jakąś rozsądną kontynuacje...

Mi ogólnie najbardziej było szkoda Jarka Jakimowicza - fajny z niego aktor a zupełnie zniknął z ekranów. Lubie też Zbyszka Suszyńskiego.

O reszcie aktorów sie nie wypowiadam bo faktycznie utonęli w serialikach... a szkoda

ocenił(a) film na 10
Coyotman

Wszyscy aktorzy co tam grali to byli i napewno sa swietni tylko ze nikt tego nie dostrzega dzisiaj. Robia gwiazdy z byle kogo kto pogra w jakiejs telenoweli ciagnacej sie od wiekow a nie widza prawdziwych gwiazd. Jakimowicz, Delag, Szwedes, Suszynski po prostu sa symbolami tego filmu. A Suszynskiego to widzial bym w roli jakiegos twardziela.

ocenił(a) film na 8
LaraQrcze

Lara ... mama podobnie, chyba nawet tak samo.

ocenił(a) film na 5
qpson

Powiedzmy sobie szczerze.....ten film jest słaby.

Od razu widać do kogo był skierowany, do dorastającej młodzieży zafascynowanej : bronią, samochodami, gangsterami i pościgami. Ogólnie to film wypada blado. To, że jest filmem kultowym nie wpływa na jego ocenę. Kultowa może być nawet telenowela brazylijska. Aktorzy grają dość dobrze. Szczególnie Jakimowicz prezentuje dość wysoki poziom. Niestety wielu gra bardzo sztucznie. Nie jest to film najwyższych lotów, ale mimo wszystko to da się go oglądać.