Ten film jest kultowy. Nigdy mi sie nie nudzi. Ogladalem go okolo 30 razy. film znam na pamiec. Caly film. Szukam scenariusza Mlodych wilkow. niech mi ktos pomoze
Ja oglądałem 24 razy.Też znam na pamięć i uważam ze jest najlepszy.Jest po prostu przejebany
A ja znam kolesia co zna każdy dialog z filmu dokładnościa co do sekundy. Mówiłem mu dialog a no mi podawał w której minucie. Serio. Ludzie łączcie sie stworzymy film który będzie ponad tymi komercyjnymi shitami. Tandetnej komercji mowmy NIE
Zgadzam sie filmik "Młode Wilki" jest zajebisty. Ja ogłądałem go już z 10 razy i wiem że mi sie nigdy nie znudzi!!! ;-)) . Druga część czyli "Młode wilki 1/2" już nie jest tak fajna jak pierwsza!!!! Mam tylko jeden problem nie wiem czy "Młode wilki" część 1 są wydane na DVD bo z chęcią bym takie kupił prosze o kontak na e-maila jeśli ktoś takowe ma dzięki!!!
http://www.usprocom.com/store/product/P147947270.html [www.usprocom.com/store/ ...]
pozdrawiam jakub
Ja kupiłem w MediaMarkt DVD z OBIEMA częściami Młodych Wilków w pudełku za... 20 zł. Jak zobaczyłem cenę i 2 filmy to myślałem że to pomyłka. Przecież cena jak gazetowe DVD... jednak UWAGA: jest to DVD 2stronne-na jedne stronie jest jedynka a na odwrocie dwójka. Trzeba tylko uważać żeby paluchami nie wysmarować :)
Oczywiście, że "Młode Wilki" wydane są na DVD. Na jednej płycie nagrane są dwie części, cena 49 PLN + 9,5PLN wysyłka. Adres: www.filmoteka.com.pl :-)
w cos ty sie ubral.......??, prymus napieraj......., Cichy - chcialbym miec takiego przyjaciela wiem ze moge n a nim polegac nie zostawi mnie w gownie "zostawiles ich w gownie a sam spierdoliles..." film kultowy maze zeby zobaczyc go w kinie
Czy według Ciebie każdy oglądający ten film musi z dumą nosić dres? Pomyłka! Po Prostu film ma swój klimacik, kręcony jest w ładnych miejscach np. Międzyzdrojach itd. Jeśli jednak już tak bardzo błyszczysz elokwencją, to wypadałoby wiedzieć, że w korespondencji wyraz "Waszych" należy pisac z dużej litery!!!
A który dres obejrzy Młode Wilki? Fabuła tyle ma wspólnego z ówczesnymi szczecińskimi gangami (mafiami Oka, prawdziwego Czarnego i Kaszy) co babka ziemniaczana z babką klozetową. MW mają fajny klimacik, mówią o przyjaźni no i kapitalnie reklamują szczecin (piękne miasto-przynajmniej na filmie). A to że jest opakowany w gangsterkę? Dzięki temu lepiej się sprzedał bo 10 lat temu istniała w Polsce moda na mafię.
Jeśli tak lubicie ten film, moze zainteresuje was wiadomość ( jeśli tego- rzecz jasna- sami jeszcze nie wiecie), że Żamojda będzie 19 stycznia (środa) gościem na czacie Interii. Tam możeci go dopaśc i osobiście nakarmić dowodami uznania za spłodzenie tak, Waszym najwyraźniej zdaniem, epokowego dzieła filmowego. ( sam nigdy Młodych wilków nie widziałem, więc stanowiska w kwestii rzeczywistej wartości obrazu zajmował za pozwoleniem nie będę)
Pozdrawiam.