Film nadal wywiera ogromne wrazenie i ja jako przedstawicielka rocznika 91' moge to potwierdzic! Niedawno obejrzalam wlasnie "Młode wilki" i do tej pory wyrył mi się głęboko w pamieć.Cichy przezemnie również uważany jest za ciekawą postać ;)A na końcu filmu też plakalam... 100 bardziej wole obejrzeć ten film o wolnosci,miłosci i życiu mlodych ludzi niz jakis matrix... Mysle, że można go okreslic mianem jednego z najleprzych polskich filmow, doskonala obsada,fabula i naprawde swietnie dobrana muzyka
Siema
Może mi ktoś wytłumaczyć końcówkę filmu, kiedy to Prymus dziękuje Chmielewskiemu i mówi, że ma u niego dług :D? za co przecież Chmielewski zabił jego wszystkich "kumpli" z jego "mafii" i omal sam nie zignął.
Pozdro
Wiesz jeśli się nie mylę, to chodziło o to, że na początku filmu jak prymus wracał z imprezy z Cleo to Chmielewski dał mu pieniądze na taksówkę i stwierdził, że on nie daje tylko pożycza.
mi sie wydaje ze tu nie chodzi o kase , a oto ze Chmielewski zostawil go , bo przeciez on tez bral w tym udzial - mysle ze zakonczenie mozna brac dwuznacznie . Ale nie zrozumialem motywu jak Chmielewski oddawal mu dokumenty a on powiedzial ze nie ma najwazniejszego. - o jakie zdjecia chodzi ?