PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=7958}
6,5 44 tys. ocen
6,5 10 1 44111
5,2 13 krytyków
Młode wilki
powrót do forum filmu Młode wilki

Film nadal wywiera ogromne wrazenie i ja jako przedstawicielka rocznika 91' moge to potwierdzic! Niedawno obejrzalam wlasnie "Młode wilki" i do tej pory wyrył mi się głęboko w pamieć.Cichy przezemnie również uważany jest za ciekawą postać ;)A na końcu filmu też plakalam... 100 bardziej wole obejrzeć ten film o wolnosci,miłosci i życiu mlodych ludzi niz jakis matrix... Mysle, że można go okreslic mianem jednego z najleprzych polskich filmow, doskonala obsada,fabula i naprawde swietnie dobrana muzyka

falka12342

Siema
Może mi ktoś wytłumaczyć końcówkę filmu, kiedy to Prymus dziękuje Chmielewskiemu i mówi, że ma u niego dług :D? za co przecież Chmielewski zabił jego wszystkich "kumpli" z jego "mafii" i omal sam nie zignął.
Pozdro

ocenił(a) film na 9
Lecho_5

Wiesz jeśli się nie mylę, to chodziło o to, że na początku filmu jak prymus wracał z imprezy z Cleo to Chmielewski dał mu pieniądze na taksówkę i stwierdził, że on nie daje tylko pożycza.

ocenił(a) film na 10
falka12342

mi sie wydaje ze tu nie chodzi o kase , a oto ze Chmielewski zostawil go , bo przeciez on tez bral w tym udzial - mysle ze zakonczenie mozna brac dwuznacznie . Ale nie zrozumialem motywu jak Chmielewski oddawal mu dokumenty a on powiedzial ze nie ma najwazniejszego. - o jakie zdjecia chodzi ?

ocenił(a) film na 10
rysiek80

przed chwila patrzylem koncowke filmu jak prymus przegladal ta teczke tam byla polówka przedartego na pol zdjecia Czarnego jak podaje komus reke(wg mnie to byl Chmielewski)i wlasnie o to moglo chodzic Prymusowi ze "nie ma najwazniejszego"