PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=7958}
6,5 44 tys. ocen
6,5 10 1 44111
5,2 13 krytyków
Młode wilki
powrót do forum filmu Młode wilki

Dlaczego gliniarze załatwili Cichego? Rozumiem jakby się szarpał i stawiał opór, ale z tego co widziałem to nie stanowił zagrożenia dla mundurowych. Czyżby działali na zlecenie tego siwego prokuratora?

Hagan

hehe człowieku przeciez to byli gangsterzy a nie policjanci

slawus62

Gangsterzy?? To tak łatwo w ówczesnej Polsce było można kupić mundur policjanta? Włącznie z czapką i pałką? A może każdy sklep odzieżowy miał go w swojej ofercie? Sam już nie wiem, ja sam przypuszczam że to byli sprzedajni gliniarze działający na polecenie tego siwego sk**syna prokuraora.

Hagan

to jest film wiec sie nie czepiaj skad mieli mondor, to byli gangsterzy nie widziales po butach?

jacekpc

To byli policjanci tylko skorumpowani,heh zobacz sobie na scenke jak siedzą w radiowozie i mówia ze we wrzesniu skonczy 20 lat,przeglądając dokumenty cichego.Pozatym w filmie ,,Młode wilki 1/2" która przedstawia wydarzenia z przed wydarzeń ukazanych w ,,Młodych wilkach" ci sami co zabili cichego są normalnymi gliniarzami tylko wtedy wpadaja juz w szpony korupcji.Cichy gdy zobaczył buty psa zrozumial ze pracuja dla kogos i dlatego wstał i powiedział ,,spierdaaalaaaj" Heh proste tylko trzeba pomyslec.

ocenił(a) film na 10
tomek83f

na pewno nie spierdalaj. jak juz to "uciekaaaaaaaaj"