PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=7958}
6,5 44 tys. ocen
6,5 10 1 44111
5,2 13 krytyków
Młode wilki
powrót do forum filmu Młode wilki

Siemanko mógł by mi ktos podac tytuł piosenki jaka jest nba kocutego filmu jak leca napisy

Yari

Varius Manx - Pocałuj Noc

"No mnie też sie podoba" - cytat właśnie z Młodych Wilów :D

użytkownik usunięty
Ghost76

kupiłem sobie płyte "ELF" ,jeszcze przed tym jak ogladałem film....to chyba najlepsza płyta Variu Manx..nie sądzicie???..nie wyobrażam sobie innej muzyki do tego filmu..to były czasy ten !995 rok...A ostatnio Zamojda zrobił taki syfiasty film--RH coś tam z tą całą Annnną Przybylską....."Wstyd" -ten utworek mi sie bardzo podoba....

dDzieki juz sobie sciagnołem cała płytke jest poprostu wyjebana w kosmos. A jak słucham "Pocałuj Noc" to mnie wywala w inna galaktyke.

użytkownik usunięty

Też myślę, że Varius Manx najlepszy okres swojej kariery przeżywał za czasów, gdy wokalistką była Anita Lipnicka. Pamiętam jak film wchodził na ekrany. Wszędzie słyszało się piosenkę "Pocałuj noc". Wszystkie stacje radiowe "tłukły" ją do znudzenia, a dzisiaj niestety ciężko ją gdziekolwiek usłyszeć. I do końca 1995 roku wszyscy mieli hopla na punkcie Varius Manx, ale nie dziwota, bo to było naprawdę coś dobrego, fajnego i oryginalnego. I bardzo mnie zmartwiło, gdy usłyszałem o odejściu Anity z zespołu. Kasia też nie była zła, ale to jednak już nie to samo. Zwłaszcza, że z biegiem czasu popularność zespołu zaczęła spadać. Z czasów Kasi chyba najbardziej zapadł wszystkim w pamięć utwór "Orła cień". Było też kilka innych, ale takiego bumu już nie miały.
Natomiast z czasów, gdy miejsce Kasi zajęła Monika, ludzie znają najbardziej "Moje Eldorado". Mimo wszystko lubię ten zespół i życzę muzykom szybkiego powrotu do zdrowia.

użytkownik usunięty
Yari

Yari !!piosenki wykonuje Varius Manx z lipnicką na czele!!siemka

VM za czasów Anity był najlepszy-to prawda, ale za czasów Kaśki i teraz Moniki, grają już muzyke, która nic w sobie nie ma!...komercja, która uszczęśliwia młode dzieci...
a co do filmu, to napewno pierwsza część lepsza od "Młode Wilki 1/2"... poza tym ogólnie ścieżka dzwiękowa ok, nie tylko MW, ale również O.N.A :]