PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=7958}
6,5 44 tys. ocen
6,5 10 1 44111
5,2 13 krytyków
Młode wilki
powrót do forum filmu Młode wilki

Film jest klasykiem, każdy powinien go zobaczyć. Świetne dialogi, ciekawa fabuła powinny zainteresować większość nie tylko młodych ludzi. No i dodajmy piękne dziewczyny, samochody, luksus, pieniądze i najlepszą rolę Jakimowicza...kultowy film

ocenił(a) film na 9
Rafalski

Właśnie oglądam ten filmik :P. Zgadzam się z przedmówcą. Wilki to jeden z lepszych, polskich obrazów. Do tego świetny soundtrack Varius Manx ! Oceniam na 8. " Jak masz na imię?" - "Cichy" .... hehehe :D

użytkownik usunięty
Rafalski

Zecydowanie się z Tobą zgadzam. To jest to!!!!!!
pozdro

użytkownik usunięty
Rafalski

Najlepsza polska produkcja lat 90'. 3. najlepszy polski film na mojej liście wszechczasów. Nastrój - bomba.

Nie przesadzajmy. Film wcale nie głupi ale żadne arcydzieło.

Voytek

Często puszczają w telewizji więc zawsze jeżeli mi się uda nie przegapic to oglądam, myślę że film jest świetny i zalicza się do grona klasyków polskiego kina, pamiętam premierę w kinach było pełno ludzi na tym filmie głównie młodych ale i starszych nie brakowało, obsada żeczywiście była bardzo dobrze dobrana ale żal aktorów Jakimowicza, Szwedesa że grają albo w mało ambitnych serialach lub tak jak Szwedes prowadzą talk show, powinni grac w filmach mają talent, niestety tak to już jest w polskiej kinematografii,
mam nadzieję że wrócą w jakimś dobrym filmie

użytkownik usunięty
ADAMUS

z Tym talentem Szwedesa i Jakimowicza bym nie przesadzał....Kolesie poprostu trafili do tego filmu i akurat pasowali do swoich ról znakomicie,gdzie indziej nie sądze ,żeby sie tak dobrze sprawdzili...A film był fajny ,taki polski ,noi jak zawsze swietny najwiekszy palyboy polskiego kina-Jan Nowicki....
Poza tym obce akcenty Murphy ,noi ta cała Cleo--niezle!!!!Ale i tak Władek Pasikowski jest górą!!!
pozdrawiam wszystkich kinomaniaków!!!!

użytkownik usunięty

szwedes dobrze zaczynał a skończył jak pajac w tyvyenie i prowadzi program ciao darvin w którym udowadnia że ludzie pochodzą od małp i on sam jest małpą i w ogóle szkoda gadać a co do jakimowicza to nie wiem co on teraz robi podajże z żonką wyjechał do neimiec ale czy to prawda nie wiem

użytkownik usunięty

zgadzam sie szwedes to pała a teraz udaje tarzana w caiałooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooo dałwinaaaaaaaaaaaa