Film jest klasykiem, każdy powinien go zobaczyć. Świetne dialogi, ciekawa fabuła powinny zainteresować większość nie tylko młodych ludzi. No i dodajmy piękne dziewczyny, samochody, luksus, pieniądze i najlepszą rolę Jakimowicza...kultowy film
Właśnie oglądam ten filmik :P. Zgadzam się z przedmówcą. Wilki to jeden z lepszych, polskich obrazów. Do tego świetny soundtrack Varius Manx ! Oceniam na 8. " Jak masz na imię?" - "Cichy" .... hehehe :D
Najlepsza polska produkcja lat 90'. 3. najlepszy polski film na mojej liście wszechczasów. Nastrój - bomba.
Często puszczają w telewizji więc zawsze jeżeli mi się uda nie przegapic to oglądam, myślę że film jest świetny i zalicza się do grona klasyków polskiego kina, pamiętam premierę w kinach było pełno ludzi na tym filmie głównie młodych ale i starszych nie brakowało, obsada żeczywiście była bardzo dobrze dobrana ale żal aktorów Jakimowicza, Szwedesa że grają albo w mało ambitnych serialach lub tak jak Szwedes prowadzą talk show, powinni grac w filmach mają talent, niestety tak to już jest w polskiej kinematografii,
mam nadzieję że wrócą w jakimś dobrym filmie
z Tym talentem Szwedesa i Jakimowicza bym nie przesadzał....Kolesie poprostu trafili do tego filmu i akurat pasowali do swoich ról znakomicie,gdzie indziej nie sądze ,żeby sie tak dobrze sprawdzili...A film był fajny ,taki polski ,noi jak zawsze swietny najwiekszy palyboy polskiego kina-Jan Nowicki....
Poza tym obce akcenty Murphy ,noi ta cała Cleo--niezle!!!!Ale i tak Władek Pasikowski jest górą!!!
pozdrawiam wszystkich kinomaniaków!!!!
szwedes dobrze zaczynał a skończył jak pajac w tyvyenie i prowadzi program ciao darvin w którym udowadnia że ludzie pochodzą od małp i on sam jest małpą i w ogóle szkoda gadać a co do jakimowicza to nie wiem co on teraz robi podajże z żonką wyjechał do neimiec ale czy to prawda nie wiem