Film trzeba przyznać nie ogląda się łatwo. Nie jest to kino,przepełnione prężną akcją czy
rozbudowanymi dialogami ,które mogłyby jak w wielu innych filmach przykuć naszą uwagę.
Dlatego uważam,że nie każdemu może podejść takie kino.
Na pewno jest to film oryginalny i nietypowy. Nasączony artystyczną wizją, różnego rodzaju
wizualnymi przenośniami. I tu własnie trzeba docenić ten film za swoją specyficzność, za sam
pomysł ożywienia obrazu. Postacie,które były ożywione nie do końca poruszały się naturalnie
wszystko było świetnie podkreślone i wytonowane. Nie mniej gdyby spróbowano to wszystko
jeszcze obrać w historię,która by bardziej wciągnęła widza, pokazać ją troszkę w inny
,ciekawszy sposób na pewno film by na tym zyskał. Uważam i tak ,że jest to Kawał niezłego
kina ode mnie 6,5/10. Na pewno warto zobaczyć.
Czego nie rozumiesz. W miarę starannie opisałem moje odczucia po obejrzeniu. Napisałem co mi się podobało a co można było poprawić.
Dlatego ,momentami w niektórych przejściach film mimo iż był pięknie pokazany robił się nużący, a mnie jak coś nuży to utrudnia mi to przyjemność z oglądania:) Nie mniej film posiada więcej pozytywnych stron jak negatywnych.
Tak,że jeśli Tobie się go oglądało od samego początku do samego końca łatwo i przyjemnie jest jak najbardziej w porządku. Kwestia tego co kto lubi i czego oczekuje od takiego artystycznego kina. Mam nadzieję ,że wyjaśniłem ^^