PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668755}
2,5 85  ocen
2,5 10 1 85
MB2012: Całkowita zagłada
powrót do forum filmu MB2012: Całkowita zagłada

Tytuł na plakacie:MB:2012 całkowita zagłada.Dwukropek nie po 2012 tylko "zagłada".
To ma znaczenie, bo wpisanie w wyszukiwarkę MB 2012 nie działa,dopiero MB2012 daje efekt

jacpod

Ponieważ ten film, nie jest przeznaczony dla głąbów.

Burmistrz

Ty "Burmistrz" widać jesteś jakimś uczestnikiem, może aktorem lub współtwórcą tego "gówna" bo się tu tak udzielasz i teraz na siłę próbujesz nam tu wypisywać jakie to super dzieło zrobiliście do tego obrażasz forumowiczów tak jakby miało to waszemu "dziełu" dodać +10 do "zajebistości" , owszem chwała wam za to że cokolwiek zrobiliście lecz niestety zrobiliście zwykłe "gówno" , na drugi raz weźcie się lepiej do roboty a inwektywy zostaw w przedszkolu, oj przepraszam teraz WY używacie "cool" słowa "w gimbazie". p.s. daleko wam do Skurczu. P.s. 2 w filmie występuje jeszcze coś takiego jak muzyczna ścieżka dźwiękowa której tu praktycznie nie ma a jak już jest to praktycznie wciąż ten sam temat, to miał być jakiś temat przewodni czy jak? W ogóle dźwiękowca to mieliście na poziomie przedszkola ups przepraszam "gimbazy".

telesfor72

Nie wiem co mam napisać. Filmu nie oglądałem, nawet o nim nie słyszałem i co gorsza, nie pisałem tych komentarzy.