A dlaczego ci się nie podobał?? Może ci się nie podobać, twoje prawo, ale podaj argumenty!!!!!!! Milm rewelacyjny! Abigail świetna, nominacja do Oscara zasłużona!! I świetny scenariusz, nagrodzony Oscarem. Również nie dziwi mnie nominacja za najlepszy film roku! Bardzo piękny i wzruszający film, o tym, że musimy spełniać swe marzenia, że usilnie musimy dązyć do ich spełnienia. Że sama próba i siła walki o ich realizację, czyni z nas wygranymi...Jeden z najlepszych filmów jakie ostatnio widziałem. 10/10 pozdrawiam:-)
ps Po co robić takie filmy?? Bo takie filmy, jak ten w lekkiej formie (komedii) przekazuje nam naprawdę mądre i wartościowe rzeczy... A jakie ty preferujesz kino?? Piraci z Karaibów, Gulczas a jak myślisz, kobieta kot...Pozdrawiam i zapraszam do siebie:-)
przecież to jest przecudowny film, zestawienie dwóch światów, dążenie do marzeń, nie bacząc na to co myślą inni,
chyba ktoś nie zrozumiał o co chodzi u lala
(nawet go opisałam pod wpływem emocji jakich mi dostarczył)
Dla mnie cudo.
film jest cudowny... ogladnalem go ze swoja dziewczyna.. po filmie siedzielismy w ciszy i przez 20 minut mordy nam sie ciagle same cieszyly... zajebisty.. goraco polecam!!!
Mi także podobala sie "Mala Miss". Film nie jest kolejną głupią komedyjką, ale filmem poruszającym wiele problemów dzisijeszego świata- pocztnając od narkomanii kończąc po straconych marzeniach i planach.
7,9/10
Nie ma to jak konstruktywna krytyka... Siwydym i pan_Oyama - prawie jak profesjonalni krytycy filmowi, naprawdę... :/
Dla mnie to naprawdę świetny film.
Świetny w tej swojej prostocie. Genialne aktorstwo, dialogi...rewelacja:)