Mała Miss

Little Miss Sunshine
2006
7,2 105 tys. ocen
7,2 10 1 104569
7,5 53 krytyków
Mała Miss
powrót do forum filmu Mała Miss

Po co wogóle robić takie filmy?? Nieporozumienie...

ocenił(a) film na 8
wujek_11_palcow

Po co? Bo się nogi poco!

ocenił(a) film na 10
wujek_11_palcow

A dlaczego ci się nie podobał?? Może ci się nie podobać, twoje prawo, ale podaj argumenty!!!!!!! Milm rewelacyjny! Abigail świetna, nominacja do Oscara zasłużona!! I świetny scenariusz, nagrodzony Oscarem. Również nie dziwi mnie nominacja za najlepszy film roku! Bardzo piękny i wzruszający film, o tym, że musimy spełniać swe marzenia, że usilnie musimy dązyć do ich spełnienia. Że sama próba i siła walki o ich realizację, czyni z nas wygranymi...Jeden z najlepszych filmów jakie ostatnio widziałem. 10/10 pozdrawiam:-)

ps Po co robić takie filmy?? Bo takie filmy, jak ten w lekkiej formie (komedii) przekazuje nam naprawdę mądre i wartościowe rzeczy... A jakie ty preferujesz kino?? Piraci z Karaibów, Gulczas a jak myślisz, kobieta kot...Pozdrawiam i zapraszam do siebie:-)

ocenił(a) film na 10
kamul

przecież to jest przecudowny film, zestawienie dwóch światów, dążenie do marzeń, nie bacząc na to co myślą inni,
chyba ktoś nie zrozumiał o co chodzi u lala
(nawet go opisałam pod wpływem emocji jakich mi dostarczył)
Dla mnie cudo.

ocenił(a) film na 10
Surrealisticasnice

film jest cudowny... ogladnalem go ze swoja dziewczyna.. po filmie siedzielismy w ciszy i przez 20 minut mordy nam sie ciagle same cieszyly... zajebisty.. goraco polecam!!!

ocenił(a) film na 9
pan_oyama

Mi także podobala sie "Mala Miss". Film nie jest kolejną głupią komedyjką, ale filmem poruszającym wiele problemów dzisijeszego świata- pocztnając od narkomanii kończąc po straconych marzeniach i planach.
7,9/10

Redox

dobry film, najciekawsza jest postać ojca faszysty-niudacznika, ale dziadek ćpun też jest niezły

wujek_11_palcow

Nie ma to jak konstruktywna krytyka... Siwydym i pan_Oyama - prawie jak profesjonalni krytycy filmowi, naprawdę... :/

ocenił(a) film na 10
MadMatt

Dla mnie to naprawdę świetny film.
Świetny w tej swojej prostocie. Genialne aktorstwo, dialogi...rewelacja:)

ocenił(a) film na 10
MadMatt

pan Oyama przynajmniej nie zdeklasował filmu za to że nie ma efektow specjalnych i pakerów żujacych gumę. pozytywną wypowiedz dal! no..