Małe rzeczy

The Little Things
2021
6,3 26 tys. ocen
6,3 10 1 26271
5,2 21 krytyków
Małe rzeczy
powrót do forum filmu Małe rzeczy

To taki kryminał jakby w zwolnionym tempie. Denzel Washington...mój ulubieniec...a do tego Jared Leto w roli "serial killer". Po obejrzeniu musiałam obejrzeć sam początek ,bo do końca nie mogłam uwierzyć w to , co się stało. Ci, co czekają na film akcji będą zawiedzeni,bo to bardziej można określić kryminałem psychologicznym.

Kalina102

Gdzie go obejrzałas?

ocenił(a) film na 6
lestat90

Podłączam się do pytania

ocenił(a) film na 7
Milosz12345678910

Jest w sieci na yts am

ocenił(a) film na 10
Kalina102

Dołączam się do moich prz :;edmówców. Gdzie go można obejrzeć? Po zwiastunie wiem, że to będzie genialnych filmów w ostatnim czasie, Jared i Denzel to dla mnie gwarancja dobrego kina :)

Minika_91

Moim zdaniem film bardzo kiepski, źle wyreżyserowany tak że niektóre momenty są aż żenujące. Obaj aktorzy zagrali swoje najgorsze role w życiu, Malik jako detektyw to jakaś katastrofa, to tak jakby ktoś obsadził Danny Devito w roli wojownika MMA. Jego gra jest niezwykle sztuczna, widać że zupełnie nie mógł się odnaleźć w tej roli. Sam Denzel również nie zachwyca. Obronną ręką wyszedł Jared, który zagrał chyba najlepiej z całej tej obsady ale niestety nie zdołał udźwignąć ciężaru porażki jakim jest ten film.

Marcin_Kozlowski

przesadzasz i to bardzo

ocenił(a) film na 3
Marcin_Kozlowski

Zgadzam się, bardzo słaby film jak na taką obsadę !

ocenił(a) film na 7
Daryzda67

To nie tak! Oczekiwaliście mocnej sensacji,szybkiej akcji,a to jest powolny kryminał.Może nie jest to najlepszy film Denzela W...ale ja lubie tekie spokojne kryminały.

Marcin_Kozlowski

po prostu nie zrozumiałeś o czym jest ten film i że nie jest to 579 kryminał o szukaniu killera przez gliniarzy...

mecenas17

Moze ty czegoś nie załapałeś bo generalnie film ma słabe opinie. Ale może dla mecenaska to była sztuka filmowa na najwyższym poziomie.

Marcin_Kozlowski

już lepiej?

Minika_91

Na CDA już jest

ocenił(a) film na 10
lestat90

to już nieaktualne :(

ocenił(a) film na 5
Minika_91

Jednak aktualne :)