To taki kryminał jakby w zwolnionym tempie. Denzel Washington...mój ulubieniec...a do tego Jared Leto w roli "serial killer". Po obejrzeniu musiałam obejrzeć sam początek ,bo do końca nie mogłam uwierzyć w to , co się stało. Ci, co czekają na film akcji będą zawiedzeni,bo to bardziej można określić kryminałem psychologicznym.
Dołączam się do moich prz :;edmówców. Gdzie go można obejrzeć? Po zwiastunie wiem, że to będzie genialnych filmów w ostatnim czasie, Jared i Denzel to dla mnie gwarancja dobrego kina :)
Moim zdaniem film bardzo kiepski, źle wyreżyserowany tak że niektóre momenty są aż żenujące. Obaj aktorzy zagrali swoje najgorsze role w życiu, Malik jako detektyw to jakaś katastrofa, to tak jakby ktoś obsadził Danny Devito w roli wojownika MMA. Jego gra jest niezwykle sztuczna, widać że zupełnie nie mógł się odnaleźć w tej roli. Sam Denzel również nie zachwyca. Obronną ręką wyszedł Jared, który zagrał chyba najlepiej z całej tej obsady ale niestety nie zdołał udźwignąć ciężaru porażki jakim jest ten film.
To nie tak! Oczekiwaliście mocnej sensacji,szybkiej akcji,a to jest powolny kryminał.Może nie jest to najlepszy film Denzela W...ale ja lubie tekie spokojne kryminały.
po prostu nie zrozumiałeś o czym jest ten film i że nie jest to 579 kryminał o szukaniu killera przez gliniarzy...
Moze ty czegoś nie załapałeś bo generalnie film ma słabe opinie. Ale może dla mecenaska to była sztuka filmowa na najwyższym poziomie.