PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=533795}
5,0 4,6 tys. ocen
5,0 10 1 4592
5,7 9 krytyków

MacGruber
powrót do forum filmu MacGruber

Czytając poniższe oceny wydaje mi się, że to jacyś gimnazjaliści pisali. Jeśli bierzecie ten film na serio to współczuję braku wyczucia. Film oczywiście ośmiesza kino akcji ale z założenia miał być humorem na lata 80-te. Stroje, fryzury (jaskóły - hehe), muzyka i te gejowskie zagrywki...to wszystko ma nam przypominać takie rzeczy jak Dallas, Dynastia, Miami Vice, MacGywera, Drużyne A, stary Baywatch, Magnum, Limahla, Modern Talking, Milli Vanilli i wszystko inne co się wiąże z tymi czasami. Więc jeśli podoba się komuś humor w Reno 911 to szczerze polecam MacGrubera. P.s. proszę was gimnazjum nie wchodźcie w dyskusję bo i tak nie rozumiecie tego co właśnie czytacie:)

lucasso81

Wiesz co 40 lat skończyłem parę lat temu - ale ten film to GÓWNO ( nie capslock mi się nie zaciął) - denny/prymitywny humor który mało kogo śmieszy, aż szkoda tak dobrego, choć utytego Vala Kilmera - "film kupa" - omijać z daleka podobnie jak Salt, choć tamten przynajmniej nie był niesmaczny...
PS Jak ktoś lubi komedie z "przaśnym" humorem polecam "Duże dzieci" - tam przynajmniej zachowali jakieś proporcje...

piotrbimbasik

chyba 4 lata skonczyles niedawno. duze dzieci??? infantylne na maksa. I trzeba to odroznic od zamierzonej parodii kina sensacyjnego typu macgaywer. Leszczu

nigganigga

Jakos jestem gimnazjalistką i mi się podobał. Nawet bardzo. :)

Jeżeli nie oglądałeś skeczy z Saturday Night Live to nie zrozumiesz humoru MacGrubera.

klaudunia183

dokładnie. dopiero po obejrzeniu skeczy z SNL mozna zrozumiec jak zajebistymi aktorami sa m.in. Will Forte, Andy Samberg, Bill Hader... mistrzostwo swiata - swietni aktorzy i epicki humor :D

Byku

Zgadzam się :D

nigganigga

Leszczu możesz sobie mówić do tatusia albo raczej do mamusi - bo leszcz to ryba a pochwa pachnie rybą, a mamy mają pochwy - ot takie poczucie humoru a'la Mac Gruber - nie śmiejesz się - a przecierz podoba ci się film i uważasz go za zabawny ???

piotrbimbasik

no to idealnie trafilem

lucasso81

dosyc nierowny film, troche smiechowych rzeczy, troche przewidywalnych mniej smiechowych ;s
najlepsza byla scena lozkowa, po prostu padlem :)

lucasso81

Mnie poprostu nie smieszyl...scena lozkowa,cmentarna i koncowa byly ok dla mnie....ale ogolnie slabo.