Bez ogladania moge stwierdzic ze zdrowo przegieli. Nawet jesli to jest nic oryginalnego to fanom jedynki i ogólnie fanom animacji sie spodoba.
bez ogladania? :> Ciekawe.. :D nie wiem jak mozna ocenic film nie ogladajac go :)
Czy ja go oceniłem? Tylko napisałem moim zdaniem na ile minimum zasługuje. Oceny zadnej mu nie dałem na filmwebie i ocenie go kiedy obejrzę i to w całości , nie oceniam zwykle filmów gdy przegapie jego mała część. Zadnym fanem tego tytułu nie jestem ale 2/10 to "ciekawa' ocena. Z jednej strony brawa za odwage dla serwisu ale z drugiej z góry oczywiste jest ze powinni oni oceniac film z punktu przecietnego widza bo do takiego ten film jest skierowany. Nie miał byc niczym oryginalnym i ambitnym , miał tylko dac rozrywke. I na pewno jakas daje , wieksza niz film na 2/10... jestem tego pewny bez ogladania. Zwiastun prezentował film tak 8/10 na oko. Nawet jesli pokazywał to co najlepsze a sam film zasili grono tytułów z fajna zapowiedzia a w efekcie srednim filmem to i tak ocena nie moze wiele spasc od oczekiwanej. Oczekujesz filmu na 8 i sie zawodzisz to zwykle dajesz 6 najgorzej 5(przynajmniej w przypadku osoby znajacej sie na filmach, takowej mylic sie wiecej nie wypada). Mnie zwiastun wyglada na 7 najmniej to wiele mniej potem nie dam nawet jak sie zawiode , na pewno nie 2/10. Zreszta srednia teraz jest spora (tak wiem ze 60% glosów jest po zwiastunie ale ktos to ogladał z nich juz). Swiatowy serwis jak IGN który ma służyć milionom osób nie powinien tak wypaczac prawdy bo jakis ich redaktor -recenzent chce wyrazic do tego filmu swoja antypatię. Może zabrał dziewczyne na to do kina na przedpremierowe zaproszenie i randka nie wypaliła to juz film sie zle kojarzy mu:)