Napiszcie, jak wyobrażacie sobie czwartą część Madagaskaru. Co by się tam działo?
Dokładnie o to co napisałem powyżej, po prostu mam nadzieję że kolejna część będzie horrorem erotycznym z dubbingiem i w 3D.
mogą zrobić i 10 części - o nich jak byli mali,o ich dzieciach, o dzieciach ich dzieci, potem mogą zrobić retrospekcje, remake, potem prequelik i Bóg wie co jeszcze, nie byli jeszcze w Azji, Ameryce Południowej i Australii (cholera,mam przeczucie ,że pewnie w 4 części zobaczymy kangura i koalę), no i na Biegunach (nie licząc krótkiej podróży pingwinów). Tylko po co?
Po to by bawić się równie dobrze przy kolejnych częściach tak jak przy wszystkich do tej pory :) Proste.
Tak, spotkanie współczesnych zwierząt z tymi które żyły 25 tys lat temu... pomyśl -.-'
Tak, bo przynajmniej wszystko się dzieje we współczesnym świecie. Jakby chcieli zrobić film o bohaterach z 'Epoki' i 'Madagaskaru' to byłoby to wielką klapą...
No cóż poczekamy do 2014,ponieważ 2 cz.jak wytresować smoka będzie na lato i pingwiny z madagaskaru w kwietniu 2015
Moim zdaniem kontynuowanie tej historii jest "odgrzewaniem kotleta". Zwierzaki z filmu odnalazły już swój sens życia w cyrku i nie widzę sensu tworzenia dalszych części. Już 3 część wydała mi się bardzo naciągana. Ale wiem, że ludzie lubią te zwierzaki... mnie one nie przekonują ;)