premiera dopiero w wrześniu, a tu już 26 ocen? Ciekawe kto je wystawił tym bardziej tak niskie bo nie uwierzę w to, że reżyser i aktorzy.
Stary, oni to widzieli zanim sie Maleszka urodził. A potem sie dziwić że fajne filmy na szarym końcu a jakies gnioty w pierwszej setce. Dla takich "kinomanów" wystarczy nazwisko żeby widziec jaką ocene dać. Zal i ból...
Może powinno być tak, że oceny można dawać dopiero po premierze filmu na wp chyba tak było choć nie wiem czy jeszcze jest.
Czy mi się wydaje, czy po prostu widzieli za młodu ten serial czy filmik czy co to było i wystawiają na tej podstawie. Najwyraźniej nie wszędzie działa ta opcja z wystawianiem ocen po premierze.
Oceny były średnia była około 3,2 czy coś takiego po założeniu tematu jak widać redakcja je usunęła.
Czy Polacy mogą zrobić dobry film fantasy? Jakoś wątpię. Zawsze w takich (fakt, nielicznych) produkcjach w głównych rolach są naturszczykowate dzieci, wszystko mówiące i robiące z przesadną egzaltacją, czego nie da się oglądać. Przekłada się to w dodatku na polskie dubbingi do np Opowieści z Narnii.
Jeżeli faktycznie były tu niskie oceny, zostały wystawione najwyraźniej na podstawie plakatu, co mnie akurat nie dziwi, jest w najwyższym stopniu odrzucający, wygląda jak reklama serka homogenizowanego -_- zobaczymy co to będzie, ja w każdym bądź razie poczekam, bez niecierpliwości, aż obraz ten zakupi i wyświetli TVP