6,0 12 tys. ocen
6,0 10 1 11597
5,2 5 krytyków
Magiczne drzewo
powrót do forum filmu Magiczne drzewo

Bardzo ciekawe

użytkownik usunięty

premiera dopiero w wrześniu, a tu już 26 ocen? Ciekawe kto je wystawił tym bardziej tak niskie bo nie uwierzę w to, że reżyser i aktorzy.

Stary, oni to widzieli zanim sie Maleszka urodził. A potem sie dziwić że fajne filmy na szarym końcu a jakies gnioty w pierwszej setce. Dla takich "kinomanów" wystarczy nazwisko żeby widziec jaką ocene dać. Zal i ból...

użytkownik usunięty
Dr_Nobody

Może powinno być tak, że oceny można dawać dopiero po premierze filmu na wp chyba tak było choć nie wiem czy jeszcze jest.

Czy mi się wydaje, czy po prostu widzieli za młodu ten serial czy filmik czy co to było i wystawiają na tej podstawie. Najwyraźniej nie wszędzie działa ta opcja z wystawianiem ocen po premierze.

użytkownik usunięty
lenka

Przecież nie ma ocen!
29 osób chce zobaczyć ten film, a nie oceniło!

użytkownik usunięty

Oceny były średnia była około 3,2 czy coś takiego po założeniu tematu jak widać redakcja je usunęła.

użytkownik usunięty

Oceniać można dopiero w dniu premiery. ;)

Czy Polacy mogą zrobić dobry film fantasy? Jakoś wątpię. Zawsze w takich (fakt, nielicznych) produkcjach w głównych rolach są naturszczykowate dzieci, wszystko mówiące i robiące z przesadną egzaltacją, czego nie da się oglądać. Przekłada się to w dodatku na polskie dubbingi do np Opowieści z Narnii.
Jeżeli faktycznie były tu niskie oceny, zostały wystawione najwyraźniej na podstawie plakatu, co mnie akurat nie dziwi, jest w najwyższym stopniu odrzucający, wygląda jak reklama serka homogenizowanego -_- zobaczymy co to będzie, ja w każdym bądź razie poczekam, bez niecierpliwości, aż obraz ten zakupi i wyświetli TVP

To pewnie ci, którzy widzieli serial :) Tak naprawdę, to nawet udany...

gunia5

Widziałam serial, podobał mi się.
A dzsiiaj byłam na pokazie przedpremierowym i przyznam że film jest udany, w sam raz na wypad z dzieckiem do kina.Szczegołnie zapamiętałam dzieciaka, który grał Kukiego(Adam Szczegóła). Grał chyba najswobodniej z całej czwórki :) U mnie ten film ma 6/10.