PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=873}
7,5 46 tys. ocen
7,5 10 1 45975
8,1 54 krytyków
Magnolia
powrót do forum filmu Magnolia

Genialny 10/10

ocenił(a) film na 10

To jeden z moich ulubionych filmów i jeden z najlepszych jakich widziałem w życiu. Nie chcę mi się rozpisywać nad jego pięknem. powiem krótko:

1. Świetne aktorstwo
2. Świetna fabuła
3. Świetna muzyka

Wszystko jest idealne, tak jak powinno być.

Zapraszam na swojego bloga: www.piesieczpilotem.blox.pl

ocenił(a) film na 10
piesiec

Dokładnie. Po prostu arcydzieło.

ocenił(a) film na 10
Eleonora

długo zbierałem sie żeby go obejrzeć, ale było warto - świetny obraz!

piesiec

Bardzo mi sie podobał, ale nadzwyczajnie nie zachwycił.

ocenił(a) film na 9
piesiec

10/10 to jak dla mnie trochę za dużo, ale 9 mogę dać z czystym sumieniem.

ocenił(a) film na 4
taomoguei

Genialny film?? Dlaczego jak film jest przesycony tragediami, zrobiony w ciemnych warstwach i pokręcony realizacyjnie to zaraz jest genialny?? Ludzie ten film był nieprawdopodobnie nudny, przez ciągłe tworzenie sztucznej atmosfery wzruszeń i godnych pożałowania przedłużań scen film był nużący jak cholera. Ja po 2 godzinach tego filmu, dopiero zacząłem się śmiać, każda scena z płącząco, łkającą osobą była dla mnie już nie smutna leż śmieszna, ja poprostu chciałem żeby się już wszyscy pozabijali i film się skończył. I pewnie przestałbym oglądać ale jedno mnie fascynowało co można jeszcze upchnąć w kolejnych 2 godzinach...No i doczekałem się deszczu...Generalnie film napewno ma dobrych aktorów i dobry scenariusz, ale przedłużanie go w tak żałosny sposób zrobiło na mnie fatalne wrażenie. Zamiast wywołać jakieś katharsis, wzbudziło moje kompletne znudzenie. Powinien się nazywać Apatia :P