Manekin

Pin
1988
6,3 1,1 tys. ocen
6,3 10 1 1090
7,2 4 krytyków
Manekin
powrót do forum filmu Manekin

Nie ma tu prawie nic, czego można by się bać, aktorsko leży, momentami wyjątkowo głupie rozwiązania fabularne (dziewczyna nie ginie - zostaje uratowana przez główną bohaterkę w ostatniej chwili, chłopak przez kilka godzin leży w plastikowym worku przykryty kawałkami drewna i przezywa, nie wiadomo też, czemu Ursula nie zniszczyła Pina i o co chodziło z twarzą Leona na końcu), jednakże ma "to coś", czym przyciąga, taki średniak, który można na spokojnie obejrzeć.

ocenił(a) film na 1
Shiloh

ryje banie ... u mnie wyrył na 1 ... tak mnie wkurzył bo to film psychologiczny że juz ani razu go nie obejrze ... tylko dla prawdziwych twardzieli.

ocenił(a) film na 4
Michael_van_Grand

Nie no ,chyba żartujesz ,że "ryje banie".Film prosty jak konstrukcja cepa,a że unosi się nad nim nutka "Psychozy",to dało się wyczuć.

ocenił(a) film na 8
Shiloh

Ten film , zaszufladkowany do horrorów, bardziej gatunkowo przypomina mi dramat psychologiczny powstał w 1988 roku. Z odrobiną niepewności podchodziłem do jego obejrzenia - zupełnie niepotrzebnie. To zupełnie niezły film z kapitalnym zakończeniem. Urszula niszczy Pina jako przyczynę wszelkiego zła a przecież Pin był tylko manekinem.Schizofrenia brata - choroba nieuleczalna - mieć takiego domownika toż to dopiero horror. Nie ma już Pina ! NIECH ŻYJE PIN !!! Dla mnie ten film jest na 8/10 !!!

ocenił(a) film na 1
Szpila_1308

Moze masz fazę na punkcie manekinów i lalek. A Film straszny ! Niesmaczny ....

ocenił(a) film na 8
Michael_van_Grand

Każdy z nas ma jakąś fazę na jakimś punkcie !!!