PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=389597}

Martwa dziewczyna

Deadgirl
2008
4,4 10 tys. ocen
4,4 10 1 10365
6,0 6 krytyków
Martwa dziewczyna
powrót do forum filmu Martwa dziewczyna

Hmmm no wlasnie z jednej strony film mial cos w sobie itp. Z drugiej jednak zostalo to tak pokazane dziwnie. Uwazam ze zadna scena w filmie nie byla obrzydliwa, i to wlasnie jest jak dla mnie minusem. Uwazam ze powinno byc wiecej scen gore itp. Natomiast wszystkie te obrzydliwe sceny nie zostaly wlasnie pokazane.

Historia do pewnego momentu ciekawa a nawet powiedzial bym ze oryginalna. Z poczatku mialem nadzieje ze owa dziewczyna nie okaze sie zombie, tylko wymysla cos innego. Wsumie nie zostalo jasno powiedziane ze jest ona zombie ale tak mozemy wywnioskowac z racji tego ze zaraza rzez ugryzienie. Czasami nawet smiesznie bylo, typu scena na stacji benzynowej ;) Jednak pod koniec zaczyna byc przewidywalny. I typowo amerykanski.

Co do samej dziewczyny z jednej strony dobrze ze nic o niej nie wiadomo, a z drugiej wlasnie chcial bym sie cos dowiedziec o niej :)

Niewatpliwie duzym plusem jest muzyka, zwlaszcza niektore kawaki.

Ciezko mi ocenic ten film z jednej strony ciekawa historia chociaz mam wrazenie ze nie wykorzystano calego potencjalu tej historii, z drugiej strony brak scen gore i splycenie tej historii ;/

No coz poki co daje 6.