OOO Wreszcie coś ciekawego. Będzie dzisiaj na TV Puls. NIE MA MOWY żeby przegapił- mam nadzieję na klimatyczny film który zapamiętam na długo. Potem napiszę opinie
A ja go podsumuję tak: Nuda. Zapowiadał się ciekawie, wyszło obijanie wokół jednego tematu. Moment jak ten gostek wysrał swoje własne jelita - bezcenne.
Chory film z fajną muzyką i ładnymi aktorkami:D niezła gra aktorska młodych, chociaż do mnie nie trafia bycie aż takim psychopatą, to lekko naciągane:D dobre zakończenie, można się domyślić ale taki pasujące. Chyba mogę polecić ale tylko popaprańcom lubiącym horrory o żywych trupach, inne spojrzenie na temat.
NIE-SA-MO-WI-TY. JEZU. Oceniać ten film na 4,9 to po prostu KUREVVSKI SKANDAL. Jeden z najwspanialszych filmów jakie kiedykolwiek było mi dane widzieć. Przez te 1,5 godziny byłem niemal jak naćpany- film swoim klimatem mnie po prostu utopił- przez 1,5 godziny pływałem w wodzie będącej klimatem tego filmu. Nawet to że tak "poetycko" teraz piszę jest dowodem co to za film. Tu nie ma co mówić- OGLĄDAĆ!
Obejrzałem go teraz- nie wtedy kiedy był założony temat- o tej 1 w nocy już spałem smacznie. Na pół godziny przed zakończeniem filmu myślałem że sens tegoż jest taki, że ta "martwa" w ich oczach dziewczyna była symbolem ich "krzywego" spojrzenia na kobiety, dziewczyny. Choć to dość uproszczone to myślę że coś w tym jest, ale film jest znacznie bardziej głębszy. Tylko dla wymagających widzów.
Szczerze mówiąc gdyby Ed Wood żył w naszych czasach robiłby dokładnie takie filmy ;) Ale był całkiem niezły. I zgadzam się - muzyka była świetna.
Ni i nawet się z Tobą drogi Nekrofilu tym razem zgodzę, przynajmniej po części. Film naprawdę dobry, czołówka ostatnich lat ( lepsze niż Devil napewno), 4,9 - dajesz horror z ciekawą, nueszablonową fabułą, to mniej inteligentni już nie ogarniają niestety.