Dwóch nastoletnich chłopców przeżywających burzę hormonalną znajduje w opuszczonym szpitalu psychiatrycznym dziwną kobietę. Jest przykuta do łóżka i naga, zachowuje się niczym katatoniczka, nie reaguje na nic. Chłopcy postanawiają wykorzystać sytuację i kobietę. Ich kumpel, gdy orientuje się w całej sytuacji i ich poczynaniach, buntuje się przeciw takiemu przedmiotowemu traktowaniu bądź co bądź istoty ludzkiej. Ale czy rzeczywiście jest to człowiek?
Czy ktoś już oglądał ten film?
Właśnie obejrzałem, i jak dla mnie to całkiem ok. Wszelkie niedociągnięcia film nadrabia fabułą, historia z pomysłem, zaskakująca. Wiem że jest wiele rzeczy do których można by się przyczepić, ale są i pewne smaczki: klimat całego filmu(dobrze dobrana do poszczególnych scen muzyka dają rade do końca)może oprócz sceny na stacji benzynowej rodem wziętej z komedii, ale też robi swoje;barwne postacie trzech głównych bohaterów i bardzo dobrze zagrana rola JT; fabuła. Wiem że może za bardzo chwale tak wszystko, ale naprawdę wole takie filmy niż coś pokroju Teksańskiej masakry czy innych filmów w tym stylu. Nie jest to arcydzieło, ale generalnie warte obejrzenia w wolnej chwili.
Zgadzam się. Moim zdaniem dobry filmik.. pomimo wielu niedociągnięć jest to arcydzieło w porównaniu z tym co ostatnio wychodzi z tego gatunku :))) ale tak na poważnie, nie zasługuje na tak niska ocenę. Można spokojnie obejrzeć, nie nastawiając się na to, że film będzie kozakiem.. Jest po prostu dobry ;]