PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=389597}

Martwa dziewczyna

Deadgirl
2008
4,4 10 tys. ocen
4,4 10 1 10346
6,0 6 krytyków
Martwa dziewczyna
powrót do forum filmu Martwa dziewczyna

a tak na poważnie porąbany film ale lubie czasem obejrzec tego typu produkcje

ciekawe ilu z nas psychopatów jak miało by szanse znalesc swoja szkolna miłosc bezbronna zakuta łancuchami do szpitalnego wyra .. nikt by nie wiedział gdzie ona jest oprócz nas i nie wykorzystałby tej sytuacji ^^ ?

no własnie horrorek chory ale przyjemnie sie ogladało nie codziennie takie produkcje sie oglada .. pokazuje jak sex moze uzaleznic i jak mamy przewage nad ofiara to możemy stac sie prawdziwą bestią , katem

daje 6/10 było by wiecej ale nie zostało wyaśnione dlaczego dziewczyna była nieśmiertelna..albo dlaczego była zombiakiem :D jesli tak mozna to nazwac ^^

chabek88

jeszcze gdyby każdy taki psychopata oprawca był tak przystojny jak Ricki

chabek88

Nawet ja, jako mężczyzna z bardzo wybujałą wyobraźnią i niecodziennymi zboczeniami puściłbym tą dziewczynę wolno.

ocenił(a) film na 5
Guttural

Niecodzienny film i jakie wywołał wyznania ...

annemarie93

Chyba pijany byłem, hehe.

ocenił(a) film na 5
Guttural

To wiele wyjaśnia :)

annemarie93

Właściwie to teraz też jestem pijany, więc żadna z moich wypowiedzi nie powinna być brana pod uwagę.

ocenił(a) film na 5
Guttural

Ok, ciekawy sposób na życie, nie kwestionuje tego

annemarie93

Weekend jest, więc warto się zrelaksować, chociażby w domu przy piwku czy flaszce.

ocenił(a) film na 5
Guttural

OK, już dobrze, rozumiem, Nie spamujmy tematu

annemarie93

To gdzie mam spamować?

ocenił(a) film na 5
Guttural

A musisz?

annemarie93

Przydałoby się.

chabek88

Tak się dzisiaj zastanawiałem co takiego było w tym filmie, że dałeś aż 6. Bo tutaj ani fajnych scen przemocy, ani gwałtu, żadnego przekazu, brak ciekawych dialogów, lokacji, gra aktorska cienka, no nie wiem gdzie ludzie widzą zalety tego filmu.

Włączyłem ten film dlatego, bo spodobała mi się fabuła, która okazała się klapą. Po kiego dziewczyna-zombie, nie mogli dać w tamto miejsce ślicznej nastolatki, która byłaby gnębiona fizycznie i psychicznie przez dwóch nabuzowanych hormonami chłopaków? Dwóch napalonych małolatów porywa największą piękność ze szkoły i torturuje ją na wszelakie sposoby, to byłby hit, a nie ten syf co został pokazany..

Muszę sam wymyślić scenariusz i zrobić amatorski film, zapewne będzie lepszy od tego kiczu.

Guttural

Zmień dealera....

ocenił(a) film na 2
Guttural

Zgadzam się z Guttural w 100%. Także obejrzałem ten film, gdyż zaciekawił mnie opis. Wykonanie jednak i fabuła to jakaś masakracja

Guttural

żadnego przekazu?, ostatnimi laty wyszło na światło dzienne kilka odnoszących się do tematu filmu przypadków, kobiet więzionych tylko w celu beztroskiej kopulacji, są faceci dla których kobieta to tzw. "zbiornik na sperme" wyrażając się ordynarnie

Guttural

Jak tam scenariusz? Dziewczyna-zombie po to, żeby robić to i owo z nią aż do osobistej śmierci, oczywiście. Co do samej idei gwałtu, lepszy był w jednym odcinku księdza Mateusza. No, ale dialogi porównywalne, jeśli chodzi o nastolatki. To znaczy nie mogą być gorsze od tego, ale akurat zauważyłam, że nie były najlepsze i będę to powielać.

JuvonZy

Jak scenariusz? Scenariuszy to ja mam dziesiątki, jak nie setki na dysku zapisanych i lepiej niech tam pozostaną. Lubię szczegółowo opisywać swoje fantazje, ale są na tyle odstające od normy i skazane na konsekwencje prawne, że raczej nie zostaną wcielone w życie, a to i lepiej, bo przestałyby być fantazjami ;)

Pozostaje mi się pocieszać swoimi BDSMowskimi partnerkami.