Pomijajac ze w 'filmie' (jesli to tak mozna nazwac) zagralo mniej niz 10 aktorow, to historia zalosna
i bezsensowna. Zadnego spojnegowatku, nic! Najgorszy film jaki kiedykolwiek ogladalem.
podchodzilem do filmu, zeby sie przekonac czy ma cos wspolnego z ocena 3. teraz jestem uswiadomiony, ze nawet na taka nie zasluguje. wedlug mnie w tym filmie nie bylo chocby mrozacego krew w zylach watku, czy nawet dosc ciekawej histori. od razu odrzucam hate'y, mowiac ze kazdy ma wlasny gust.
jak na niskobudżetowy thriller nie był najgorszy. Mam wrażenie że film mógłby byc dłuższy a fabuła bardziej rozbudowana, dla mnie zdecydowanie za szybko doszło do finału
Ja bym go tak surowo nie oceniał, szału nie było ale tragedii też nie. Faktycznie trochę za krótki. Natomiast klimat całkiem fajny no i ta aktorka która grała Stephanie bardzo mi się podobała. 5/10 za film plus jeden za aktorkę więc 6/10.
Mówicie o tej brunetce w czerwonej sukience? Takie mnie kręcą.
Dlaczego nie dodaje na stronie liczby głosów?Widzę ,że oceniacie film a głosów jest dalej 2.
Film rzeczywiście jest bardzo słaby. Lepszy thriller nakręciłbym tel. komórkowym podczas powrotu z pracy do domu xD
Kto wykłada pieniądze na takie gnioty?
nie wiem gdzie przemku robisz, ale myślę ze pieniadze na ten gniot zostały lepiej spożytkowane niż te na władce pierscieni:)
Nie podzielam Twojego zdania i wyczuwam lekką nutę prowokacji xD
Btw każdy ma prawo do swojego zdania i gustu filmowego, a ta produkcja w ogóle w niego nie trafia.
Pozdrawiam.
czyli dla ciebie filmy są dobre jeśli gra w nich wiecej niż10ciu aktorów ? spoko jesteś. myślałeś nad specjalistą ?
ale pocoz napinasz? nie lubie kiedy robi sie cosmpo lebkach, dlatego jak dla mnie ten film jest zenujaca proba utworzenia "thrillera"
no ale co to jest za argument ?? podaj jakieś powody dla którego są gorsze takie filmy ? :|
nie powiedzialem, ze film w obsadzie 10-osobowej nie moze byc dobry, lecz to "flmidło" wymagalo udzialu wiekszej ilosci osob. historia cienka, aczkolwiek jakby ktos zdecydowanie zabral sie za ten utwor to moze 5-6/10 by wyciagnal.
zaakcentowałeś to tak jakby liczba aktorów wyraźnie była na minus dla tego filmu. no ale ok, nie kłóćmy się, są gusta i guściki...