PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=535127}

Martwe pole

Angle mort
2011
4,5 806  ocen
4,5 10 1 806
Martwe pole
powrót do forum filmu Martwe pole

badzie

ocenił(a) film na 1

Pomijajac ze w 'filmie' (jesli to tak mozna nazwac) zagralo mniej niz 10 aktorow, to historia zalosna
i bezsensowna. Zadnego spojnegowatku, nic! Najgorszy film jaki kiedykolwiek ogladalem.

ocenił(a) film na 2
salwa76

Właśnie oglądałem na C+ i żałuje zmarnowanego czasu... Odradzam ten film.

McDohl

Bez przesady.

Ocena zbyt surowa. Chyba ktoś się zasugerował średnią na filmwebie...

ocenił(a) film na 6
Szejku

Nie był taki zły.Widziałem gorsze filmy

ocenił(a) film na 1
Szejku

podchodzilem do filmu, zeby sie przekonac czy ma cos wspolnego z ocena 3. teraz jestem uswiadomiony, ze nawet na taka nie zasluguje. wedlug mnie w tym filmie nie bylo chocby mrozacego krew w zylach watku, czy nawet dosc ciekawej histori. od razu odrzucam hate'y, mowiac ze kazdy ma wlasny gust.

ocenił(a) film na 5
Szejku

Zgadzam się :-)

ocenił(a) film na 6
salwa76

jak na niskobudżetowy thriller nie był najgorszy. Mam wrażenie że film mógłby byc dłuższy a fabuła bardziej rozbudowana, dla mnie zdecydowanie za szybko doszło do finału

ocenił(a) film na 6
d_cz

Ja bym go tak surowo nie oceniał, szału nie było ale tragedii też nie. Faktycznie trochę za krótki. Natomiast klimat całkiem fajny no i ta aktorka która grała Stephanie bardzo mi się podobała. 5/10 za film plus jeden za aktorkę więc 6/10.

ocenił(a) film na 1
mexican

po stanik jej wystawal? ;p

ocenił(a) film na 6
mexican

Mówicie o tej brunetce w czerwonej sukience? Takie mnie kręcą.
Dlaczego nie dodaje na stronie liczby głosów?Widzę ,że oceniacie film a głosów jest dalej 2.

ocenił(a) film na 6
Bartek36

Ja mówie o głównej bohaterce. Co do głosów to chyba aktualizują się o północy.

mexican

Jaki za krótki ? Przecież twórcom zabrakło inwencji nawet na te 70 minut !

ocenił(a) film na 2
salwa76

Film rzeczywiście jest bardzo słaby. Lepszy thriller nakręciłbym tel. komórkowym podczas powrotu z pracy do domu xD
Kto wykłada pieniądze na takie gnioty?

prm

nie wiem gdzie przemku robisz, ale myślę ze pieniadze na ten gniot zostały lepiej spożytkowane niż te na władce pierscieni:)

ocenił(a) film na 2
orthoptera

Nie podzielam Twojego zdania i wyczuwam lekką nutę prowokacji xD
Btw każdy ma prawo do swojego zdania i gustu filmowego, a ta produkcja w ogóle w niego nie trafia.
Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 8
salwa76

czyli dla ciebie filmy są dobre jeśli gra w nich wiecej niż10ciu aktorów ? spoko jesteś. myślałeś nad specjalistą ?

ocenił(a) film na 1
SzYnA_GNT

ale pocoz napinasz? nie lubie kiedy robi sie cosmpo lebkach, dlatego jak dla mnie ten film jest zenujaca proba utworzenia "thrillera"

ocenił(a) film na 8
salwa76

no ale co to jest za argument ?? podaj jakieś powody dla którego są gorsze takie filmy ? :|

ocenił(a) film na 1
SzYnA_GNT

nie powiedzialem, ze film w obsadzie 10-osobowej nie moze byc dobry, lecz to "flmidło" wymagalo udzialu wiekszej ilosci osob. historia cienka, aczkolwiek jakby ktos zdecydowanie zabral sie za ten utwor to moze 5-6/10 by wyciagnal.

ocenił(a) film na 8
salwa76

zaakcentowałeś to tak jakby liczba aktorów wyraźnie była na minus dla tego filmu. no ale ok, nie kłóćmy się, są gusta i guściki...

ocenił(a) film na 5
SzYnA_GNT

Najlepsze że w filmie " Locke" mamy przez cały czas na ekranie, tylko jednego aktora Toma Hardy, a film i tak trzyma w napięciu do ostatniej minuty. Dlatego klasa filmu raczej nie zależy od liczby aktorów w obsadzie :-)