PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=629476}

Martwe zło

Evil Dead
2013
5,7 54 tys. ocen
5,7 10 1 53556
6,5 26 krytyków
Martwe zło
powrót do forum filmu Martwe zło

Ja, jako koneser horroru mogę powiedzieć, że ten film na większą ocenę nie zasługuje. Po opisach ekspertów spodziewałem się rozlewu krwi i zimnych dreszczy na ciele. Niestety tego nie było. Zawiodłem się

ocenił(a) film na 8
HorrorBoy

No dobra Panie koneser. Wskaż pozycje ktora zwali mnie z nóg ale prosze bez tych chińskich bajeczek typu klątwa ani perełek typu nocny pociąg z mięsem ktore przerazić moga jedynie male dziewczynki i dzieci wchodzące w okres dojrzewania

HorrorBoy

A ja się nie zawiodłem film dobry dobre teksty jak np pięknisiu obciągnąć ci lub twoja siostra robi laski w piekle krew była i sporo jej,i dlatego go kupiłem w ciemno ale sie nie zawiodlem

ocenił(a) film na 2
HorrorBoy

Jak na konesera podejrzanie wysoka ta ocena ;P

Dealric

Ocena 5 to przynajmniej najniższa z bardziej obiektywnych ocen. Remake za samą realizacje zasługuje na 4. Najniższe oceny 1 czy 2 praktycznie nigdy nie są adekwatne do poziomu filmów, takie oceny to przejaw okazywania swoich humorów , na pewno nie merytoryczne i bardziej miarodajne podejście do oceniania filmów .

ocenił(a) film na 2
soulheart

10 stopniowa skala służy do obsługiwania jej całej ;) Oczywiście skrajne wartości sa znacznie rzadsze, ale nie znaczy to, że nie powinny byc używane.

HorrorBoy

te koneser, ze niby tam nie było rozlewu krwi ? to jakiś ty film oglądał hehe