Obejrzałam ten film wczoraj i bardzo mnie zaskoczył pozytywnie oraz negatywnie . Najbardziej mnie wkurzył ten Nico niby chciał jej pomóc a z drugiej strony został jej alfonsem ....
Fajny fajny albo Sin Nombre ten film jest super oglądałam go ze 100 razy i jestem nim jeszcze podwrażeiem
a ten film to jest coś o dziewczynce co ma jakieś moce i będzie ich używać przeciwko tej kobiecie z opieki co jej chce pomóc coś takiego ?
Tak , co ona tzn ta dziewczynka będzie jakimś demonem co zabija przez powiedzenie słów do ucha ofiary xd
a no to oglądałem kiedyś tylko nie wiem czemu nie oceniłem :D ale nic strasznego obejrzę jescze raz w ramach przypomnienie i wtedy ocenię heheh
Widziałem już masę filmów i seriali czasami przypominam sobie w trakcie oglądania że już widziałem ten film :D
jak klikniesz w czyjś nick a potem w zakładkę filmy to widać ile kto ocenił filmów ,seriali itp
Ty masz
Wybranych pozycji: 23
Średnia wybranych: 8.39
to ty świeża jesteś :P
a tak szczerze nie wiem gdzie się sprawdza od jak dawna tu jestem :D ale pewnie z rok
mam ocenionych samych filmów Wybranych pozycji: 1795
spytam na forum gdzie się sprawdza od jakiego czasu ma się konto sam jestem ciekawy :D
ja mam ustawione powiadamianie na GG gdy ktoś odpowiada w postach ale też nie zawsze odpowiadam od razu :P
Ja sie przyzwyczaiłem do gg , niechce mi się zmieniać komunikatora tylko dlatego że są inne hahhaha
i tylko tego komunikatora używają moi znajomi z reala a na piwo trzeba się umawiać :D
ha moi też ale ja bardzo czesto mam wyłączony bo mnie irytuje dzwoniący telefon ,;] ciągle ktoś coś ode mnie chce hahahah
a gg podałem niewielu osobom z najbliższego otoczenia więc jest spokojniej niż z fonem :D
he , ja nigdy nie odbieram jak ktoś do mnie dzwoni xd .
Widziałam , że już obejrzałeś Przypadek 39 i co fajny?
spoko ja już go kiedyś oglądałem dzisiaj jeszcze raz oglądałem dla przypomnienia hehe
nawet dobry jak na horror ;p kiedyś lubiłem horrory ;p
teraz bardziej jaram się SciFi :-)
teraz jedna cena prawie wszystkich fajek więc co chwile inne
a najlepiej cudzesy :D bo kryzys ostry :D
ostatnio to był wypadek przy pracy :P
a dzisiaj przy piątku mam tylko przeczucie takie że chłopaki po robocie będą chcieli chlapnąć parę browców :D