Czy zna ktoś podobne filmy do tego? Tj. dwoje ludzi poznaje sie przez internet (lub w jakis inny sposób) piszą do siebie, a potem sie spotykają w realu.
Ja oglądałam kiedyś taki film, o kobiecie i mezczyznie ktorzy mieszkali obok siebie, i jako sasiedzi sie strasznie nie lubili i ciagle robili sobie na złość. Jenak poznali sie w sieci i tam ze sobą czatowali .. az w koncu umowili sie na spotkanie i wyszło że przez ten cały czas tak naprawde ze soba flirtowali nie spodziewając sie ze ten drugi, to właśnie jego "ulubiony: sąsiaD:D zna ktoś moze tytul ????? bede wdzieczna
Zdaje się, ze w "Cinderella Story" z Hilary Duff jest wątek rozmów on-line miedzy para głównych bohaterów i później dochodzi ich spotkania. Film raczej dla nastolatek ale może przypadnie Ci do gustu. Kiedyś mi się podobał, teraz mam trochę inne gusta. I jeszcze "Samotność w sieci" z polskiego kina.
"Sklep na rogu", czyli pierwowzór "Masz wiadomość". Nie należy się zrażać rokiem produkcji, bo to prawdziwa perełka. Film jest bardzo zabawny, ciepły i nadal aktualny. Idealny w okresie bożonarodzeniowym lub w gorsze dni. Według mnie bije remake z Hanksem na głowę pod każdym względem.