Wiem już jak nazywa sie kurier poczty z którego korzystali Kathleen i Joe. To było tak proste, że aż trudne, zwyczajnie: "You've got mail 1.3" (do ściągnięcia w internecie)
hmmm ściągnąłem ten programik, jest fajny, ale czy to na pewno ten?
Jak Meg czytała maila wyświetlało jej się inne okno. Może nazwa jest podobna. Dźwięk jest fajny, ale to chyba nei ten program.
Włąściwie to nie jestem pewna, czy Kathleen i joe używali tego programu ale zasada jego działania wygląda podobnie.Niestety nie da sie tego sprawdzic, bo w filmie bardzo sie postarano, zeby nie pokazac nazwy tego programu.Możliwe, że program został stworzony na potrzeby filmu i nie jest ogólnie dostępny. Musisz pamiętać o tym, że film był kręcony 6 lat temu, w informatyce wiele sie wiele zmieniło i programach komputerowych także. "You've got mail 1.3 build" moze byckolejną aktualizacją tego programu z przed 6 lat. Programik jest fajny ale niestety płatny (to co masz to 30-dniowe demo). W związku z tym zrobiłam inny manewr. Prywatnie korzystam z kuriera "Mozilla Thunderbird". Istnieje tam możliwość ustawienia opcji powiadamiania dźwiękiem o nowych wiadomościach, a także zmiany tego dżwięku. Wybrałam wiec jeden z dzwonków z "You've got mail 1.3 build" wkleiłam go do folderu mozilli, wybrałam w ustawieniach powiadamiania o nowych wiadomościach ten dźwięk i tak bez zmiany kuriera poczty, bez instalacji dodatkowych programow jestem informowana o otrzymanej poczcie symatycznym "you've got mail" podobnie jak Kathleen i Joe. Spróbuj! Pozdrawiam. Pa