Jest to jedna z nielicznych komedii romantycznych,ktora moge ogladac w kolko i nigdy mi sie nie znudzi:)Pelna ciepla i milosci opowiesc ze wspanialymi aktorami,ktorzy zdaja sie byc dla siebie stworzeni:)))Ilekroc obejrze ten film czuje,ze moglabym przenosisc gory:))Dobry na dola:)))
dokładnie mam tak samo, oglądam rokrocznie od kilku lat i po prostu kocham ten film i manhattan na przełomie jesieni i zimy ;)
Myślałam ze tylko ja tak mam a tu prosze:)Niesamowity klimat tego filmu i atmosfera sprawają ze po obejrzeniu tego filmu człowiek jest naładowany optymizmem:):)żadna chandra nie jest mi straszna kiedym mam w odtwarzczu płyte z tym filmem:)))))
filmik niby typowy, banalny, ale.. uwielbiam go! jest super, ma taka atmosfere ze chce sie tylko siedziec z kubkiem goracego cappucino i ogladac go raz po raz;) no i aktorzy graja po prostu swietnie, hanks jak zwykle wymiata:D
dokładnie tak samo się czuję, po tym filmie.hehe. człowiek czuje, że jest zdolny do wszytkiego...hehe. i teraz powiedz mi czy jest możliwe w dzisiejszym świecie, odnaleźć osobe dla ciebie stworzoną? czy też to raczej kwetsia przypadku-bo meg i tom poznali się wlaściwie przez przypadek.hehe.meg 1 jedyny raz weszla na chat i... poznała swoj przznaczenie.hehe. za każdym razem się tak samo wzruszam i odlatuję (aczkolwiek jestem facetem, to się tego nie wstydzę :D)
pozdrawiam