PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=112}

Masz wiadomość

You've Got Mail
1998
6,8 161 tys. ocen
6,8 10 1 161240
6,6 35 krytyków
Masz wiadomość
powrót do forum filmu Masz wiadomość

Ostatnio mam czas na takie komedyjki, tak na mnie wywarło życie presję, ale zastanawiam się, czy znacie inne, godne polecenia tytuły, od razu zastrzegam, że nie interesują mnie głupiutkie komedie romantyczne, tylko takie klimatyczne, ale jednocześnie podnoszące na duchu filmy:)

ocenił(a) film na 8
przechodzien

Obejrzyj sobie "kiedy harry poznał sally" Też z meg ryan i również bardzo przyjemny.

Olha05

dzięki, a jakieś bardziej niekomercyjne?

przechodzien

POD SŁOŃCEM TOSKANII Moim zdaniem film nr 1, mogłabym go oglądać godzinami.

ocenił(a) film na 7
katma

Też lubię "Pod słońcem Toskanii". Polecam jeszcze "Smażone, zielone pomidory", "Stalowe magnolie", "Spacer w chmurach", "Kiedy mężczyzna kocha kobietę", "Joe Black" i "Lepiej późno niż później"

ocenił(a) film na 8
ireth1990

Mnie również te filmy się podobały jak również "Dobry Rok" ale nie wiem czy można to podpisać do komedii choć troszkę się uśmiałam

ocenił(a) film na 7
Kacorek89

"Dobry Rock" nie znam, ale przy filmach, które wymieniłam raczej się nie uśmiejesz (jedynie "Lepiej późno niż później"). Ja przy niektórych wręcz ryczę jak głupia, ale klimat mają wspaniały.

ocenił(a) film na 8
ireth1990

Wiem, bo również płakałam jak beksa przy nie których :) ale "Dobry Rok" jest filmem komediowym może nie, ale sensacyjnym. Mnie się strasznie podobał

Kacorek89

"Dobry Rok" jest świetnym filmem, Crowe gra kapitalnie:) racja - to nie komediowy film... aczkolwiek można się dopatrzyć takich elementów... bardziej to film obyczajowy... dla upartych momentami komedia obyczajowa :) pozdrawiam:)

dawid-89

Właśnie obejrzałam ,,dobry rok", na prawdę bardzo mi się podobał, polecam, może nasuną wam się jeszcze jakieś tytuły;)