PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=659911}

Maszyna

The Machine
2013
6,1 13 tys. ocen
6,1 10 1 12759
6,6 5 krytyków
Maszyna
powrót do forum filmu Maszyna

Brawo

ocenił(a) film na 8

Moim zdanie film ogląda się bardzo dobrze. Trochę przewidywalny zwłaszcza na końcu, ale jak dla
mnie to trudno w tych czasach o film co sprawia przyjemność z oglądania, oraz brak uczucia o
bezsensownie spędzonych drogocennych minutach swego życia. Oczywiście słowo klucz w mej
ocenie....

voodoo666

muzyka v tym filmie to tragedia, chyba kazdy v domovvych vvarunkach by lepsza skomponovval

ocenił(a) film na 8
Lucanius

Pozwolę sobie stwierdzić, że mam odmienne niż kolega zdanie na temat muzyki, którą w filmie oceniam na dość wysokich lotów. Przypominająca klimaty z "Blade Runner'a". Sam film fajny i klimatyczny. Dobre kino Sci-Fi.

Lucanius

no dobra ale kiedy byl Blade, no chyba ze sie wzoorowali na tamtych latach.. mysle ze teraz mogla by byc lepsza , nie mowie ze ma byc przebajerowana.. bez kitu , dla mnie tragedia

ocenił(a) film na 8
voodoo666

Bardzo trafnie powiedziane :-) Moim zdaniem ten film był o wiele ciekawszy zarówno pomysłem, jak i realizacją od nieco przereklamowanej "Transcendencji", która niestety wywołała u mnie wspomniane przez Ciebie uczucie ;-P
Pozdrawiam!

...a muzyka arcydziełem nie była... ale w uszy (mnie) nie kłuła... natomiast gdybym ja sam skomponował ścieżkę dźwiękową to prawdopodobnie film byłby wyświetlany tylko osobom głuchym, ewentualnie bez dźwięku ;-P ...zatem nie każdy może tworzyć muzykę... albo raczej - nie każdy powinien ;-P