PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=7603}

Matrix Reaktywacja

The Matrix Reloaded
2003
7,2 246 tys. ocen
7,2 10 1 245524
5,8 49 krytyków
Matrix Reaktywacja
powrót do forum filmu Matrix Reaktywacja

Filma dla nastolatkow.

użytkownik usunięty

Przeciez ona ma racje: tak glupiego i pozbawionego tresci filmu to nie ogladalem od czasow nowych gwiezdnych wojen.

użytkownik usunięty

kolejny....
Powiedz mi jak nastolatek ma zinterpertowac slowa wyroczni i architekta matrixa? Po drugie chyba nie zrozumiales jak wiekszosc, tego filmu.

użytkownik usunięty

wlasnie
Dokladnie:) Jesli ktos mowi e fabula jest plytka to po prostu jej nie rozumie. Jest 2 razy bardziej zagmatwana niz ta z czesci 1szej:) A o sukcesie tego filmu moze swiadczyc to ze znowu tlumy ludzi beda to ogladac po 20 razy! I to jest w tym filmie najlepsze:) Jutro znow na to ide:)

użytkownik usunięty

zagmatwana?
co jest takie zagmatwane? wytlumaczenie istnienia neo na samym koncu? bo tekst za szybko leci? jakos nie mialem problemu ani z rozumieniem slow(nie czytalem tylko sluchalem), ani teorii(jestem studentem informatyki). zabily mnie backdoory, keymaker i fabula napisana dla dzieciakow, na dodatek niezbyt spojna. a mowienie ze film jest zagmatwany to tekst dzieciaka ktoremu te czesc udalo sie zrozumiec i postanowil pognoic troche innych. m2 nie dostaje m1 fabula ani klimatem do piet. infantylne i chaotyczne cos.

B.