PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=7603}

Matrix Reaktywacja

The Matrix Reloaded
2003
7,2 246 tys. ocen
7,2 10 1 245524
5,8 49 krytyków
Matrix Reaktywacja
powrót do forum filmu Matrix Reaktywacja

Najgorsza część

ocenił(a) film na 10

Wg mnie Reakrtwacja jest najgorszą częścią ze wszystkich. Co prawda jest najwięcej akcji, widowiska, ale czegoś brakuje.
1. Matrix 10\10
2. Matrix Revolucje 10\10
3. Matrix Reaktywacja 8\10

Szajba

A mi to się tam Reaktywacja właśnie najbardziej podobała.

ocenił(a) film na 7
Szajba

Zgadzam się.Najgorsza.Tylko ze ja daje temu filmowi 7/10

ocenił(a) film na 7
Dany

Musze sie w 100% zgodzić. Niestety Reaktywacja jest gorsza od pozostałych części Matrixa. 7/10

użytkownik usunięty
Szajba

Dobrze godosz. Zdecydowanie najgorsza.

Moje oceny:
Matrix 1 - 9/10
Matrix 2 - 4/10
Matrix 3 - 3/10

ocenił(a) film na 7

Czarny baran napisał:
Dobrze godosz. Zdecydowanie najgorsza. Moje oceny: Matrix 1 - 9/10 Matrix 2 - 4/10 Matrix 3 - 3/10

Napisałeś zdecydowanie najgorsza część , a dałeś ocenę: 4 a matrixowi rewolucje dałeś: 3 ... ;], ale tez popieram reaktywacja to najgorsza część

użytkownik usunięty
Kaziuuu

Błądzić rzeczą ludzką :)

Zagalopowałem się, wybiegłem przed orkiestrę + kilka innych powiedzonek.

ocenił(a) film na 5
Szajba

jak dla mnie
Matrix 9/10 dobry film zawierajacy ciekawe watki i wnoszacy duzo do filmu a pozostale czesci 4-5/10 bo to juz jest typowy komercyjny gniot po ktorego obejrzeniu zapomina sie go jeszcze przed wyjsciem z kina

NameLess_One

A mnie się ta część najbardziej podobała.

ocenił(a) film na 8
NameLess_One

na czym polega wieksza kmercyjnosc trojki w stosunku do jedynki??

a faktycznie czesc najgorsza, niemniej wachowscy tak wlasnie chcieli ta trylogie nakrecic... :)

ocenił(a) film na 6
Szajba

Dla mnie to trzecia czesc jest najgorsza. Dlaczego?

Bo gdy konczyla sie dwojka pozostawala nadzieja, ze trzecia czesc w jakis sensowny sposob wyjasni te wszystkie niedopowiedziane watki i ze ostatecznie zakonczenie Matrixa bedzie mialo troche wiecej sensu. Niestety trojka te nadzieje rozwiala.

użytkownik usunięty
____16

trzecia część jest najgorsza zdecydowanie. jak ktoś daje matrixowi rewolucje 10/10 to musi być zdrowo jebnięty. Matrix 1 - 10/10, Matrix Reloaded - 6/10, Matrix Revolutions - 4/10.

ocenił(a) film na 5

szczerze: mi osobiscie podobala sie tylko czesc pierwsza, ktora uwazam za film rewelacyjny tak 10/10, ale pozostale tak ok. 3 niestety filmy są nudne, zagmatwane, dosyć dziwne, i po prostu wg mnie nie bylo w nich tego co bylow czesci 1 co czynilo ją filmem genialnym... ciezko wyjasnic. po prostu nie :)