Wg mnie Reakrtwacja jest najgorszą częścią ze wszystkich. Co prawda jest najwięcej akcji, widowiska, ale czegoś brakuje.
1. Matrix 10\10
2. Matrix Revolucje 10\10
3. Matrix Reaktywacja 8\10
Musze sie w 100% zgodzić. Niestety Reaktywacja jest gorsza od pozostałych części Matrixa. 7/10
Dobrze godosz. Zdecydowanie najgorsza.
Moje oceny:
Matrix 1 - 9/10
Matrix 2 - 4/10
Matrix 3 - 3/10
Czarny baran napisał:
Dobrze godosz. Zdecydowanie najgorsza. Moje oceny: Matrix 1 - 9/10 Matrix 2 - 4/10 Matrix 3 - 3/10
Napisałeś zdecydowanie najgorsza część , a dałeś ocenę: 4 a matrixowi rewolucje dałeś: 3 ... ;], ale tez popieram reaktywacja to najgorsza część
Błądzić rzeczą ludzką :)
Zagalopowałem się, wybiegłem przed orkiestrę + kilka innych powiedzonek.
jak dla mnie
Matrix 9/10 dobry film zawierajacy ciekawe watki i wnoszacy duzo do filmu a pozostale czesci 4-5/10 bo to juz jest typowy komercyjny gniot po ktorego obejrzeniu zapomina sie go jeszcze przed wyjsciem z kina
na czym polega wieksza kmercyjnosc trojki w stosunku do jedynki??
a faktycznie czesc najgorsza, niemniej wachowscy tak wlasnie chcieli ta trylogie nakrecic... :)
Dla mnie to trzecia czesc jest najgorsza. Dlaczego?
Bo gdy konczyla sie dwojka pozostawala nadzieja, ze trzecia czesc w jakis sensowny sposob wyjasni te wszystkie niedopowiedziane watki i ze ostatecznie zakonczenie Matrixa bedzie mialo troche wiecej sensu. Niestety trojka te nadzieje rozwiala.
trzecia część jest najgorsza zdecydowanie. jak ktoś daje matrixowi rewolucje 10/10 to musi być zdrowo jebnięty. Matrix 1 - 10/10, Matrix Reloaded - 6/10, Matrix Revolutions - 4/10.
szczerze: mi osobiscie podobala sie tylko czesc pierwsza, ktora uwazam za film rewelacyjny tak 10/10, ale pozostale tak ok. 3 niestety filmy są nudne, zagmatwane, dosyć dziwne, i po prostu wg mnie nie bylo w nich tego co bylow czesci 1 co czynilo ją filmem genialnym... ciezko wyjasnic. po prostu nie :)