PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=7603}

Matrix Reaktywacja

The Matrix Reloaded
2003
7,2 246 tys. ocen
7,2 10 1 245523
5,8 49 krytyków
Matrix Reaktywacja
powrót do forum filmu Matrix Reaktywacja

Oglądałem Matrixa 1 ok. 75 razy jest on dla mnie jak wiara w Boga, każdemu kto powie, że Matrix jest cienki wypowiadam wojne!!!!!!! Coś czuje , że Reload obejrze 100 razy kocham ten film i jego autorów nie ma strony o tematyce Matrixa której bym nie znał. Potrafie powiedzieć text każdego z Aktorów w każdej sekundzie. Zapraszam na moją strone domową www.elita.republika.pl . Tylko Pamiętajcie!!!!!!!!!! ŚWIAT REALNY NIE ISTNIEJE ISTNIEJE TYLKO MATRIX Pozdrowienia dla Tych którzy kumają IDEE MATRIXA.

użytkownik usunięty

matrix
matrix jest zawalisty nieporównywalny co tu dużo mowić lepij być nie mogło!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

użytkownik usunięty

nic na tej twojej stronie nie ma
akurat ogladales tyle razy, chyba 7,5 raza :-)), drugiej czesci pewnie nie obejrzysz tyle bo bedzie gorsza. i co z ta twoja strona, reklamujesz ja a kompletnie nic tam nie ma, beznadziejnie

użytkownik usunięty

Podziw
Cieszę się że nareszcie znalazłem takiego maniaka tego filmu jak ja. Kumple trochę sie mi dziwią ale ja widziałem ten film 35 razy i za każdym razem z takim samym zainteresowaniem . Ten film jest po prostu kultowy . Kolejnych części też już po prostu nie mogę się doczekać. Pozdrowionka i gratulacje za najlepszy komentarz na tym Foru!!!