PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=7603}

Matrix Reaktywacja

The Matrix Reloaded
2003
7,2 246 tys. ocen
7,2 10 1 245523
5,8 49 krytyków
Matrix Reaktywacja
powrót do forum filmu Matrix Reaktywacja

czy bedzie lepsza?

użytkownik usunięty

Pierwsz czesc podobala mi sie bardzo, jakas innowacja, cos czego jeszcze wczesniej nie bylo, a moze ja nie widzilam. Obawiam sie tylko, ze jak to zwykle bywa z kontynuacjami kultowych (badz nie) filmow, 2 czesc bedzie gorsza. Wszyscy spodziewamy sie rewelacji, a byc moze sie rozczarujemy. Na pewno pojde zaraz po premierze do kina, mam nadzije, ze wyjde zadowolona. Ludzie, ktorzy krytykuja 1 czesc, maja do tego prawo, to jest ich subiektywne odczucie, ale niech maja szacunek do tych milionow, ktorym film sie bardzo podobal. To co, w takim razie oni wszyscy maja spaczone gusta, tyle ludzi!!! pozdrawiam zwolennikow ;)

m1 vs m2
a mnie sie pierwsza czesc podobała ale musze dac jej duzego minusa wlasnie ze względu na swoją 'niby-idealność' - kazdemu sie film podobał, wszyscy go pokochali. dlatego go do ulubionych nie dodam, bo śmierdzi mi to komercją (mowie tylko smierdzi bo komercja to znowu nie jest) ale wiecie o co mi chodzi. gdy wszyscy cie kochają, to jesteś gówno wart.
dwójce zycze by byla lepsza od jedynki - a trójce? trójka bedzie jeszcze lepsza:D