PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=7603}

Matrix Reaktywacja

The Matrix Reloaded
2003
7,2 246 tys. ocen
7,2 10 1 245506
5,8 49 krytyków
Matrix Reaktywacja
powrót do forum filmu Matrix Reaktywacja

Zauważyłam, że w momencie kiedy Neo, Trinity i Mirfeusz dostają się do Merowinga i wchodzą do pomieszczenia, gdzie on siedzi strażnicyt (?) wyprowadzają właśnie tego mężczyznę, ojca dziewczynki z Matrixa Rewucji i męża, to dokładfnie ten facet, którego wraz z rodziną Neo spotyka na stacji w trzeciej części MAtrixa:) Tak piszę, może kogoś to zaciekawi:)

Teraz zastanów się, po co Rama Kandra - aka Twój "facet" : ) - udał się do Merowinga. I tak dalej, i tak dalej, etc., etc... Osobiście fantastycznie bawiłem się przy odczytywaniu całej trylogii, może i Tobie się uda. ; )

użytkownik usunięty
Szlafrok

wiesz, co? Jak zobaczyłam trzecią część potem to wpadłam na to wszystko:P I zachodziłam w głowę po co założyłam ten temat:p Wtedy to, zeo n tam był wydawało mi się dziwne:D Wiem ,wiem, głupia jestem;) Ale jużwszystko zrozumiałam!

ocenił(a) film na 10

Ten facet poszedł prosić Merovinga, bo on jest właścicielem stacji żeby dał możliwość przejazdu jego córce.

Awgwa

Tak i ten facet sprzedał kod metryczny (czy jakoś tak) starej powłoki wyroczni , dlatego w Rewolucjach wygląda inaczej. ( To było w grze :P )

Kwaso

W Rewolucji Wyrocznia wygląda inaczej bo aktorka odtwarzająca jej rolę w części pierwszej i drugiej zmarła we wrześniu 2001.
http://www.filmweb.pl/o5610/Gloria+Foster
Potem dorobili do tego scenariusz...
Pozdrawiam

lukas77

Jakim cudem Gloria Foster, która zmarła w 2001 roku miała swoją rolę w filmie z 2003? Kręcąc pierwszą część Matrixa nakręcili już sceny do dwójki?

ocenił(a) film na 8
szymi91_91

Prace nad II częścią Matrixa ruszyły już w Marcu 2001 r. a Gloria Foster zginęła 29 Września 2001.