Matrix Rewolucje

The Matrix Revolutions
2003
7,1 222 tys. ocen
7,1 10 1 222089
5,2 36 krytyków
Matrix Rewolucje
powrót do forum filmu Matrix Rewolucje

Po pierwsze wycialbym z filmu wszystkie smutne teksty w stylu: wierze w niego, wierze w cud, kocham cie, nie umieraj. Bo one mnie zabijaly, wyrzucilbym tego komputerowego krola- jezozwierza! ;=) Wykorzystalbym tez opcje, bardzo popularna, ze jest to matrix w matrixie, ale co najwazniejsze zniszczylbym Zion, a Neo nie bylby czlowiekiem tylko programem antywirusowym, ktorego wyslaly maszyny, zeby zniszczyl wirusa "smitha"! co wy na to??

użytkownik usunięty
nikt

Programem..
tak wogole to Neo jest programem w matrixie a w real jest czlowiekiem z implantami tylko ze niektorzy nie potrafia tego dojrzec.. caly matrix jest tylko polem walki miedzy wyrocznia a architektem. A ci ktorzy nie zrozumieli zakonczenia gdy Sati sie pyta "zobaczymy go jeszcze?" "Kiedys" chyba wogole nie zdaja sobie sprawy z pewnych rzeczy np. ze to wyrocznia stworzyla Neo

albo tak!
wyrocznia i architekt graja na play station 6 i tak oto powstal matrix;-)

ocenił(a) film na 10
nikt

bingo
A Ty masz 11 lat i musiałeś iść na ten film z mamą.

ocenił(a) film na 10

widziałeś
Widziałeś chyba jeszcze jadną część, albo ja za mało rozumiem. Ale to bardzo prawdopodobne, bo do tej pory się zastanawiam nad tym filmem.

ocenił(a) film na 10
nikt

każdy
Każdy może mięc własne pomysły, ale osobiście wątpię aby Twój był lepszy od tego co obejrzałem. Ja nie potrzebuję nowego Matrixa - ten mi wystarcza za 3!!!