Bardzo lubię trylogie matrix a najbardziej jedynkę która dzisiaj trzyma się świetnie no a drugi i trzeci no nie powiem że złe filmy ale nie dorównują Jedynce w ogóle choć mam mase świetnych momentów zarówno z Reaktywacji jak i Rewolucji i nawet lubię finał jednak to za mało aby być czymś świetnym i inteligentnym jak Pierwszy Matrix.
Ale tak czy siak trzymam kciuki że uda się bo zwiastun jest ciekawy i Reeves i Anne-Moss widać że trzymają się w formie no i fajne że Wachowscy wrócili bo od Jupitera który został zjechany przez każdego ja i tak będę bronił bo lubie ten film jest ok i mam go nawet na Blu ray i nieźle się ogląda ale np: Atlas chmur mnie zawiódł bo był za długi i nudny ale propsy za koncept, Speed Racer wygląda ochydnie dziś bo CGI jest słabe ja rozumiem że to na podstawie serialu który był no niestety nie pykło ale lubię Historie która jest prosta ale ok, Matrix 2 i 3 jak mówiłem gorsze od Jedynki ale nie są złe są ok, Brudnych Pieniędzy nie widziałem a V Jak Vendetta moim zdaniem jest filmem Wachowskich nie żaden James Mct coś tam tylko oni bo czuć trochę Matrixowe ala klimaty jak np: finałowa walka w metrze ale i wiem że oni byli producentami i pisali scenariusz no ale niech im wyjdzie ten Matrix 4 bo trochę się jaram po zwiastunie.