PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=838524}

Matrix Zmartwychwstania

The Matrix Resurrections
2021
5,2 62 tys. ocen
5,2 10 1 62294
4,9 65 krytyków
Matrix Zmartwychwstania
powrót do forum filmu Matrix Zmartwychwstania

Obejrzałem nową cześć w kinie na premierze i oczywiście delikatnie ujmując szału nie było. Teraz po miesiącu mając trochę wolnego czasu stwierdziłem że dam mu szansę i obejrzę jeszcze raz na spokojnie w domu.
Początek filmu ok 20min. scena w biurze z szefem (Smithem), rozmawiają o tym jak Warner Bros chce stworzyć nową cześć do trylogi Matrixa z nimi lub bez nich... i wtedy mnie olśniło!
Może tak właśnie było naprawdę, siostry dostały ultimatum od wytwórni która może mieć prawa do serii. Lilly się na nich wypięła, ale Lana przyjęła propozycje jednak robiąc specjalnie takiego gniota ;D

rozyk007

To dla mnie jedyne sensowne wyjaśnienie, dlaczego ten film tak bardzo niszczy całe universum.

ocenił(a) film na 3
rozyk007

Reżyserka nie mogła specjalnie wypuścić gniota, bo przecież oprócz niej na planie są producenci i przedstawiciele studia. Potem efekt końcowy jest także akceptowany przez wianuszek osób z wytwórni. Film jest kiepski, bo wpisuje się w nurt tego gówna z Holywood. Nowe Marvele, Gwiezdne wojny, He-man, Matrix, Ghostbusters, Ocean's. Zniszczą wszystkie fajne franczyzny.

ocenił(a) film na 4
Grigorij1982

Specjalnie nie mogła, ale już "przypadkiem" tak, wianuszek chyba czegoś nie dopilnował :p