Prawdziwy SV, a nie te wszystkie Marvele. Byliśmy w kinie z całą paką i wszystkim się podobało. W czasie seansu wypiłem 2 kole i zjadłem4 kubełki pop cornu., a film do krótkich nie należy. to chyba najlepszy film sv ubiegłej decady. pozdro dla normalnych nara
Trzeba w ogole nie miec pojecia o dobrym kinie,jesli:A)daje sie ocene temu gnintowi az 10 uwaga arcydzielo.B)twierdzac,ze to film dekady.C)chwalic sie co sie zjadlo i wypilo,jakby to swiadczylo o jakosci filmu.
Ps.K...a!Kolejny troll,jedna ocena na profilu :D
Nie jestes jednak trollem tylko lekko ograniczony umyslowo,powaznie.Przeczytaj jeszcze raz swoj temat i moja odp. i przeanalizuj,szczegolnie podpunkt C :D
"Uszanoj","kola"?Po drugie jak juz zakladasz jakis temat to podawaj argumenty dlaczego dany film ci sie podoba,bo to ze wyzlopales duzo coli i zjadles pelno popcornu to zaden argument :D
Wlasnie jestem świeżo po seansie i mam takie same zdanie jak Ty wiec jesteśmy wśród nielicznych widze ,którym film się podobał a sami wiemy jak to jest masz inne zdanie niż większość to trzeba obrażać i hejotwac. Pozdrawiam