Gówniana za to jest Twoja recenzja, pozbawiona uzasadnienia i głębszej refleksji. Nie dotrwałeś do połowy? To znaczy, że nie obejrzałeś wcale. A to oznacza, że nie masz prawa oceniać.
spokojnie jedzosław, to jest typ człowieka który dla "za szybcy za wściekli" daje 8 i ulubione, a ojcu chrzestnemu 3. Ten wybitny znawca kina na pewno ma swoje powody, przez które tak nisko ocenił Matrixa. My jednak tego nie zrozumiemy, gdyż nasze doświadczenie kinowe i mentalność nie pozwalają wzbić się na niebiosa filmowe i być tak zajebistymi recenzentami jak on. Smutne.
Jesteś trollem a konto założyłeś tylko po to, by wnerwiać innych... Nie wiem co motywuje ludzi (dzieci) twojego pokroju. Chęć bycia zauważonym? Tak czy siak jest to podejście żałosne i świadczy o wyraźnych brakach natury emocjonalnej. Można Matrixa lubić lub nie ale tak prowokacyjne tematy zakładają TYLKO trolle...
haha ''gówno'' ''kicz'' haha dawno się tak nie uśmiałem... ja pier... koleś nawet ojcu chrzestnemu dał 3! haha! co za debil! haha weźcie go usuńcie z tej strony! haha. Disney XD 24/h haha
Kolejny prowokator. Radzę już nawet nic nie pisać, bo zapewne sprawia mu to przyjemność gdy ktoś się frustruje przez jego wypowiedź. Nie karmmy trolli!
wiem, ale nie mogę zrozumieć jak mógł dać mu jeden. Skąd się tacy ludzie biorą?