Matrix

The Matrix
1999
7,6 859 tys. ocen
7,6 10 1 858803
8,0 76 krytyków
Matrix
powrót do forum filmu Matrix

1/10

ocenił(a) film na 1

gówno i kicz - więcej powiedzieć sie nie da
nie dotrwałem nawet do połowy

berx1582

Gówniana za to jest Twoja recenzja, pozbawiona uzasadnienia i głębszej refleksji. Nie dotrwałeś do połowy? To znaczy, że nie obejrzałeś wcale. A to oznacza, że nie masz prawa oceniać.

ocenił(a) film na 8
berx1582

spokojnie jedzosław, to jest typ człowieka który dla "za szybcy za wściekli" daje 8 i ulubione, a ojcu chrzestnemu 3. Ten wybitny znawca kina na pewno ma swoje powody, przez które tak nisko ocenił Matrixa. My jednak tego nie zrozumiemy, gdyż nasze doświadczenie kinowe i mentalność nie pozwalają wzbić się na niebiosa filmowe i być tak zajebistymi recenzentami jak on. Smutne.

użytkownik usunięty
KingBradley

ja sie zgodze z zalozycielem tematu, kino kiczu dla neo kids. Tyle.

ocenił(a) film na 10

tego zwrotu "dzieci neo" uzywasz wyjątkowo często...szczytujesz przy pisaniu ?

użytkownik usunięty
berx1582

Jesteś trollem a konto założyłeś tylko po to, by wnerwiać innych... Nie wiem co motywuje ludzi (dzieci) twojego pokroju. Chęć bycia zauważonym? Tak czy siak jest to podejście żałosne i świadczy o wyraźnych brakach natury emocjonalnej. Można Matrixa lubić lub nie ale tak prowokacyjne tematy zakładają TYLKO trolle...

ocenił(a) film na 9

podpisuję się pod tym

ocenił(a) film na 10
berx1582

haha ''gówno'' ''kicz'' haha dawno się tak nie uśmiałem... ja pier... koleś nawet ojcu chrzestnemu dał 3! haha! co za debil! haha weźcie go usuńcie z tej strony! haha. Disney XD 24/h haha

ocenił(a) film na 10
berx1582

nie dotrwał do połowy bo go nie zrozumiał nawet! hahahahahah

stability

Kolejny prowokator. Radzę już nawet nic nie pisać, bo zapewne sprawia mu to przyjemność gdy ktoś się frustruje przez jego wypowiedź. Nie karmmy trolli!

ocenił(a) film na 10
ThomasPPL

wiem, ale nie mogę zrozumieć jak mógł dać mu jeden. Skąd się tacy ludzie biorą?

berx1582

zgadzam się matrix to gówno wogóle nie warty obejrzenia skąd tacy ludzie się biorą żeby go bronić