A ja mam Tvn HD +telewizor FULL HD i na pewno lepiej się będzie oglądało niż na DVD no i do tego n-box recorder więc sobie nagram
A właśnie że nie. W n-box jest możliwość oglądania z napisami i w dodatku jest dolby digital 5.1. Właśnie obejrzałem i jestem pod dużym wrażeniem. Polecam platformę n. Reszta jest daleko w tyle
Ja też OBEJRZE kolejny N'ty raz :D Trzeba tylko Popcorn kupić :D
Miłego oglądania wszystkim życze
Oglądałem 11 lat temu więc z przyjemnością sobie odświeżę, tym bardziej, że jedynka nie do wyebania... Przynajmniej tak mi się kiedyś wydawało :D
Riddik jeżeli chodzi ci o zapowiedź superkina (kochaj i tańcz oraz matrix w jednej reklamie) to jest to Apocalyptica - Not Strong Enough
jak MATRIXA lub WŁADCE PIERŚCIENI mozna ogladac z lektorem i jeszcze z 20 minutowymi blokami reklamowymi.....to profanacja ;)
Jak napisałem wyżej, nagrać na n-box recorder , a potem przewijasz sobie reklamy i masz w dodatku full hd dolby digital 5.1 i do wyboru lektora bądź napisy.
szczerze? znam władcę pierścieni, matrix na pamięć. Mam dvd kolekcjonerskie, ale nigdy, przenigdy nic nie zastąpi seansu, w tv lub kinie, nawet z reklamami, bo to jest klimat, kiedyś jak jeszcze nie znałem matrixa, to reklamy dodawały tylko smaczku, ooo zaraz się zacznie itp, to były czasy eehhhh... ;D