Matrix

The Matrix
1999
7,6 859 tys. ocen
7,6 10 1 858803
8,0 76 krytyków
Matrix
powrót do forum filmu Matrix

...kilka scen jest żałosnych. Jestem zagorzałym fanem całej trylogii ale po wielokrotnym obejrzeniu zaczęły mnie śmieszyć lub nużyć pewne rzeczy. Np, latający Neo - żenada, zrobili z niego drugiego supermana:/ po cholere to latanie? W reaktywacji jak pokazali ten jego lot gdzie chmury się aż skręcały, no śmiech normalnie. Jest kilka innyh też pierdół, które sprawiają, że chwilami ten film śmieszy a szkoda bardzo...

ocenił(a) film na 10
Fearman

Wiadomym jest, że 2 i 3 część jest czysto nastawiona na pieniążki, tak więc... Jak najwięcej efektów specjalnych, a przecież ładniej wygląda jak ktoś lata, niż chodzi ;) POza tym Neo potrafił wszystko w Matrixie, tak więc po co miał chodzić, jak mógł latać? ;)
Ja się niemal odcinam od reszty części, dla mnie tylko jedynka rządziła i rządzić będzie hej.

pzdr

użytkownik usunięty
Kwic

Najgorsza była scena miłosna między neo a trinity w 2 części... n/c, coś okropnego.

ocenił(a) film na 10
Fearman

"Cała trylogia jest genialna"

Pozwolę sobie nie zgodzić się. Dla mnie 2. i 3. część to były totalne nieporozumienia (choć trójka ciut lepsza). Za to jedynka... 5 razy w kinie byłem no i oczywiście 10/10. :)