Poszukuję pełnej nazwy utworu który jest grany przez krótką chwilę od momentu jak siedzą i jedzą tą jak sami nazwali pożywną papkę po czym wszyscy zostają podłączeni do Matrixa i wybierają się z Neo aby przedstawić go wyroczni.
Będę wdzięczny,jeśli ktoś zna i mógłby napisać :]
Pozdrawiam :]
Wejdż na matrixa ( na tej stronie) i kliknij ścieżki dźwikowe i tam bedziesz mial tytuly wszystkich piosenek, po prostu musisz je przesluchac np. na youtubie. :))
Ja już odsłuchiwałem całą tą listę utworów o której napisałeś.Nie ma tego fragmentu.W ogóle ta lista utworów jest niekompletna bo nie było też utworu Prodigy który leciał w innym momencie 1części Matrixa.Nie wiem jak to znaleźć ;/
To lista utworów z Matrixa, może któraś z nich to ta o którą Ci chodzi :)) Napisz która to i czy pomogłam :))
Marilyn Manson - "Rock Is Dead"
Propellerheads - "Spybreak! (Short One)"
Ministry - "Bad Blood"
Rob D. - "Clubbed to Death [Kurayamino Mix]"
Meat Beat Manifesto - "Prime Audio Soup"
Lunatic Calm - "Leave You Far Behind"
The Prodigy - "Mindfields"
Rob Zombie - "Dragula [Hot Rod Herman Remix]"
Deftones - "My Own Summer (Shove It)"
Hive - "Ultrasonic Sound"
Monster Magnet - "Look to Your Orb for the Warning"
Rammstein - "Du Hast"
Rage Against the Machine - "Wake Up"
Wiesz co nie musisz odsłuchiwać całej listy bo to ten utwór Meat Beat Manifesto - "Prime Audio Soup", tylko on nie trwa tyle ile w filmie tylko trwa 6 minut, po prostu musisz wychwycić moment, w którym leci ten fragment z filmu :))
Nio tak to ten utworek :] Wielkie dzięki za pomoc :] :] :] Jestem bardzo wdzięczny :]