Matrix

The Matrix
1999
7,6 859 tys. ocen
7,6 10 1 858771
8,0 76 krytyków
Matrix
powrót do forum filmu Matrix

Pomyśl człowieczku jak mały jesteś.Jesteśmy częścią systemu z którego ciężko się wyrwać-
bo nie wiesz co jest dla ciebie lepsze-spać....czy się obudzić.
Według mnie to Arcydzieło-pod każdym względem...muzyka,aktorstwo,klimat,zdjęcia!!

ocenił(a) film na 1
nemo899

tak "popup" :)

Raze

Tak "Effie_Trinket". Co ty takiego atrakcyjnego widzisz w facetach?

ocenił(a) film na 1
nemo899

nie wszyscy mają 6twoje skłonności, sorry, ale śmieszny jesteś ty sam, skoro nie jesteś nawet świadom, jak ośmieszasz się stosując taką argumentację jak powyżej.

Raze

...znowu nieudolnie kogoś cytujesz. Nie masz własnego rozumu, to musisz kopiować wypowiedzi innych. Jako Atoitrap często tak robiłeś.

ocenił(a) film na 1
nemo899

Skup się jeszcze raz i postaraj się tym razem przeczytać ze zrozumieniem początek mojej przedostatniej wypowiedzi. No i przestań nadal ośmieszać się "kwakaniem i żałosnymi tłumaczeniami", bo wstydzisz się tego jak się nazywasz.
P.S. Jeśli znowu okaże się, że nie umiesz czytać ze zrozumieniem i znowu wyjedziesz z tym samym, to będzie można podejrzewać, że pisać również nie umiesz.

Raze

...znowu nieudolnie kogoś cytujesz. Nie masz własnego rozumu, to musisz kopiować wypowiedzi innych. Jako Atoitrap często tak robiłeś

ocenił(a) film na 1
nemo899

O jaki tutaj syf robisz na innym swoim koncie:
http://www.filmweb.pl/film/Gra+Endera-2013-163903/discussion/Co+za+dupiana+bajec zka,2479551

Raze

pudło, nie jednemu psu Burek na imię.

ocenił(a) film na 1
nemo899

A tu obrażasz wulgarnie użytkownika vermsa.
http://www.filmweb.pl/person/Noomi+Rapace-406178/discussion/No+nie!+Pisz%C4%99%2 C+%C5%BCe+babka+jest+w%C4%85ska+w+biodrach+i+ma+ma%C5%82y+ty%C5%82ek%2C-2458507

Raze

Znowu nieudolnie starasz się wprowadzić innych w błąd. Nie jednemu psu Burek na imię - zrozumienie tej sentencji sprawia ci tak dużą trudność, ale nikogo nie zaskoczyłeś tym, czego można było się po tobie spodziewać.

ocenił(a) film na 1
nemo899

Marny poziom twojego trollingu jest ogólnie znany i zupełnie niepotrzebnie bo dajesz kolejne potwierdzenie marnej opinii na twój temat. Twój subiektywny pogląd na temat twojej wiedzy jest grubo zawyżony i nie znajduje potwierdzenia w tym co piszesz. Jasne każdy poziom wyższy od zera jest ci obcy. Ja twojej kultury nie oceniam, jej brak prezentujesz właśnie takim wypowiedziami. Tak na marginesie to cie wcale nie zmuszam do oglądania tego gatunku filmów. Nie pasuje to co robisz na forum tego filmu może chcesz pokazać jaki to jesteś najmądrzejszy, sorry ale grubo się pomyliłeś bo wszyscy uznają cie za niedorozwoja.Takie stwierdzenie oznacza niemoc intelektualną adwersarza.

Raze

Zaczynam się domyślać, że znowu nieudolnie kogoś cytujesz. Nie masz własnego rozumu, to musisz kopiować wypowiedzi innych. Jako Atoitrap często tak robiłeś.

ocenił(a) film na 1
nemo899

lebiego napisz mi coś mądrego.
nemo899: coś mądrego

Raze

Wymagasz od innych tego, czego nie wymagasz o siebie? Znowu niemądrze.

ocenił(a) film na 1
nemo899

Wypowiedź żenująca tak samo, jak żenujący jest ten film. Nie jest to zaskoczeniem, skoro nemo899 jest jednym z multikont założonych do zachwalania tego badziewia.

Raze

Zaczynam się domyślać, że znowu nieudolnie kogoś cytujesz. Nie masz własnego rozumu, to musisz kopiować wypowiedzi innych. Jako Atoitrap często tak robiłeś.

ocenił(a) film na 1
nemo899

To o czym świadczy publiczne zaspamowanie forum tym samym tekstem spod wielu multikont, to każdy wie. Pochwaliłeś się publicznie częścią swoich multikont. Przeczytaj jeszcze raz, tym razem ze zrozumieniem początek mojej poprzedniej wypowiedzi, a może zrozumiesz z kim mam zwyczaj kontaktować się.

Raze

...znowu nieudolnie kogoś cytujesz. Nie masz własnego rozumu, to musisz kopiować wypowiedzi innych. Jako Atoitrap często tak robiłeś.

ocenił(a) film na 1
nemo899

Skup się jeszcze raz i postaraj się tym razem przeczytać ze zrozumieniem początek mojej przedostatniej wypowiedzi. No i przestań nadal ośmieszać się "kwakaniem i żałosnymi tłumaczeniami", bo wstydzisz się tego jak się nazywasz.
P.S. Jeśli znowu okaże się, że nie umiesz czytać ze zrozumieniem i znowu wyjedziesz z tym samym, to będzie można podejrzewać, że pisać również nie umiesz.

Raze

...znowu nieudolnie kogoś cytujesz. Nie masz własnego rozumu, to musisz kopiować wypowiedzi innych. Jako Atoitrap często tak robiłeś

Andrzejek324

"Kariera Nikosia Dyzmy jest znakomitą komedią"
Tak samo jak Kac Wawa dla ciebie i twego kolegi smalca. Widać że bezguścia mnożą się przez podział.

tom126pe

Andrzejek ma już ukształtowny swój gust i nic się nie da z tym zrobić

BON

Pomysł na film świetny i idzie on w parze ze świetną realizacją