PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=628}

Matrix

The Matrix
1999
7,6 854 tys. ocen
7,6 10 1 853659
8,0 99 krytyków
Matrix
powrót do forum filmu Matrix

A przynajmniej ja tak uważam. Matrix miałby u mnie dyszkę gdyby dali jakąś ładniejszą dziewczynę do roli Trinity bo Carrie Anne Moss nie specjalnie mi się podoba. Cała reszta jest doskonała.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 9
Thor_Odynson

Do roli Trinity np. Alexzandrę Johnson ale to wtedy kiedy była jeszcze ładna.

ocenił(a) film na 9
Thor_Odynson

Widzę że gustujesz w klimatach cyberpunkowych. Może i masz rację, może piękna kobieta nie nadaje się do tej roli albo nie pasuje. Polecam ci grę P.A.M.E.L.A która niebawem ukaże się na rynku to są klimaty cyberpunk i w przeciwieństwie do filmów tutaj jest interakcja i dużo lepiej spędza się czas niż przy filmie. Nie wiem o jakiej obleśnej babie mówisz u Wachowskich? Carrie Anne Moss nie jest obleśna, jest zwyczajna. Czy Matrix Był na tyle zły żeby ocenić go na 1?

nudecroft

nudecroft aka Thor_Odynson aka Atoirtap nie uważasz, ze rozmawianie samemu ze sobą może świadczyć o pewnych problemach psychicznych.

nudecroft

nudecroft aka Thor_Odynson aka Atoirtap nie uważasz, ze rozmawianie samemu ze sobą może świadczyć o pewnych problemach psychicznych.

Thor_Odynson

Thor_Odynson aka nudecroft aka Atoirtap nie uważasz, ze rozmawianie samemu ze sobą może świadczyć o pewnych problemach psychicznych.

ocenił(a) film na 9
Thor_Odynson

Acha, no to fajnie. Te filmy też są fajne

Thor_Odynson

Thor_Odynson aka nudecroft aka Atoirtap nie uważasz, ze rozmawianie samemu ze sobą może świadczyć o pewnych problemach psychicznych.

Thor_Odynson