A przynajmniej ja tak uważam. Matrix miałby u mnie dyszkę gdyby dali jakąś ładniejszą dziewczynę do roli Trinity bo Carrie Anne Moss nie specjalnie mi się podoba. Cała reszta jest doskonała.
Widzę że gustujesz w klimatach cyberpunkowych. Może i masz rację, może piękna kobieta nie nadaje się do tej roli albo nie pasuje. Polecam ci grę P.A.M.E.L.A która niebawem ukaże się na rynku to są klimaty cyberpunk i w przeciwieństwie do filmów tutaj jest interakcja i dużo lepiej spędza się czas niż przy filmie. Nie wiem o jakiej obleśnej babie mówisz u Wachowskich? Carrie Anne Moss nie jest obleśna, jest zwyczajna. Czy Matrix Był na tyle zły żeby ocenić go na 1?
nudecroft aka Thor_Odynson aka Atoirtap nie uważasz, ze rozmawianie samemu ze sobą może świadczyć o pewnych problemach psychicznych.
nudecroft aka Thor_Odynson aka Atoirtap nie uważasz, ze rozmawianie samemu ze sobą może świadczyć o pewnych problemach psychicznych.
Thor_Odynson aka nudecroft aka Atoirtap nie uważasz, ze rozmawianie samemu ze sobą może świadczyć o pewnych problemach psychicznych.
Thor_Odynson aka nudecroft aka Atoirtap nie uważasz, ze rozmawianie samemu ze sobą może świadczyć o pewnych problemach psychicznych.